El Vendrell cau contra l'Igualada, rival directe a l'OK Lliga

El CE Vendrell perd a casa amb els de l'Anoia (1-2) i baixa al vuitè lloc de la classificació

Imatge del partit disputat avui entre el Vendrell i l'Igualada Imatge del partit disputat avui entre el Vendrell i l'Igualada CEDIDA
Diumenge, 18 Març 2018 20:47

El CE Vendrell va perdre 1 a 2 en el partit corresponent a la jornada 23 de l'OK Lliga contra l'Igualada i se situa en el vuitè lloc de la classificació.

En una primera part força accidentada, el marcador no es va moure, tot i que sembla que hauria d'haver pujat un gol a favor del Vendrell en una jugada poc abans d'arribar al descans. A pocs minuts de la represa, l'Igualada es va posar amb un 0 a 2 amb gols de Cèsar Vives (minut 29) i de Jaume Molas (minut 30). El Vendrell va disposar d'alguna ocasió a bola aturada, però no se'n va materialitzar cap. Roger Rocasalbas, al minut 43, va fer l'1 a 2 i encara quedaven minuts per almenys aconseguir l'empat. Als darrers segons, el Vendrell va jugar amb cinc jugadors sense porter i es va disposar d'una bona ocasió per fer el 2 a 2, però no va ser possible i, al final, els tres punts van marxar cap a la capital de l'Anoia.

El proper dissabte 14 d'abril, a les 20 h, el CE Vendrell jugarà la jornada 24 de l'OK Lliga a la pista del Vic.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Iker Casado, Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas - cinc inicial –, Eloi Mitjans, Edu Fernández, Marc Navarro, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Igualada HC Rigat (2): Elagi Deitg (p), Oriol Vives, Sergi Pla, Roger Bars i Jaume Molas - cinc inicial –, Oriol Prat, Cèsar Vives, Jordi Méndez, Gerard Miquel i Manel del Valle (p).