Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Derrota del Reus B en l'últim minut a Castelldefels

Un error defensiu condemna el filial roig-i-negre al camp de la UE Castelldefels (2-1)

Imatge del partit disputat aquest migdia entre la UE Castelldefels i el Reus B al Camp Municipal de Futbol els Canyars Imatge del partit disputat aquest migdia entre la UE Castelldefels i el Reus B al Camp Municipal de Futbol els Canyars CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Març 2018 17:13

El CF Reus B Cambrils ha perdut (1-2) al camp de la Unió Esportiva Castelldefels. El filial roig-i-negre ha rebut el gol de la derrota al minut 89’ de partit. Els homes d’Albert Company han gaudit del domini de la pilota en la majoria de trams del partit però no han aconseguit transformar les ocasions. Amb aquesta derrota, els reusencs se situen a la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 41 punts.

El conjunt roig-i-negre ha saltat sobre la gespa del Camp Municipal de Futbol els Canyars amb ganes de fer-se amo i senyor del partit. La UE Castelldefels ha avisat al 13’ amb una acció de perill que Chechu Grana ha refusat a córner i, tot seguit, Marcel Messeguer ha respost amb un gran xut des de la frontal de l’àrea. A partir d’aquí, el domini del CF Reus B Cambrils ha estat una realitat, controlant el guió de l’encontre. Malgrat això, els locals han estat els encarregats de tenir les ocasions més perilloses de gol.

A la segona part, el CF Reus B Cambrils ha sortit decidit a fer un pas endavant. Al minut 46’ Adrián Guerrero ha iniciat una cavalcada des de la banda esquerra. El lateral ha assistit per Xavi Jaime i el futbolista roig-i-negre ha rematat a plaer per marcar el 0-1. Deu minut més tard, la UE Castelldefels ha aprofitat un contraatac per restablir l’empat mitjançant Pedro Bilbao. En els darrers minuts, el partit s’ha convertit en un duel d’anades i vingudes. Els homes d’Albert Company s’han acostat sense encert a l’àrea rival i Chechu Grana ha hagut d’intervenir al 79’ amb una intervenció providencial.

Poc abans del xiulet final de l’àrbitre ha arribat el gerro d’aigua freda. La UE Castelldefels ha aprofitat un error defensiu del CF Reus B Cambrils per marcar el 2-1 i emportar-se la victòria davant el filial roig-i-negre. Amb aquesta derrota, els reusencs se situen a la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 41 punts, 17 per sobre de les posicions de descens.

El proper partit dels homes d’Albert Company tindrà lloc diumenge 18 de març a les 16:30h al camp de la Unió Esportiva Figueres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: