Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup Xou del Reus Deportiu, tercer d'Espanya

El Grup Xou es classifica en tercera posició en el Campionat d'Espanya i s'assegura escollir si participar al Mundial o a l'Europeu

Imatge del podi aconseguit del Grup de Xou del Reus Deportiu Imatge del podi aconseguit del Grup de Xou del Reus Deportiu REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Març 2018 12:19

Un gran campionat d'Espanya, amb sorpreses i una gran notícia per al Grup Xou del Reus, que es classificaria en tercera posició amb la coreografia "Once Upon a Time". Les patinadores i patinadors del Reus podran escollir, doncs, participar al Campionat del Món, que es disputarà a Nantes.

En el Campionat d'Espanya es decideix ja quins equips participaran a les competicions internacionals. Així doncs, els dos primers classificats participen tan a Mundial com a Europeu. El tercer classificat escull a quina de les dues, Mundial i Europeu, participarà, i el quart conjunt anirà a la que no hagi escollit el tercer. Així doncs, el Reus té la paraula de decidir sobre si participa al Mundial.

El conjunt dirigit per Laura Rodríguez i amb Xavi López com a coreògraf tenia una papereta difícil, ja que sortia entre els dos principals favorits, l'Olot i el Girona. Tot i això, les roig-i-negres s'han mantingut fermes i han realitzat un disc excepcional, que els ha valgut una tercera posició ajustadíssima amb el Masnou, quart.

Moltes felicitats a totes les patinadores i patinadors, entrenadora, coreògraf i tothom que ha anat fins a Avilés a donar suport al conjunt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: