Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Voltors es compliquen les opcions pels "playoff"

La darrera derrota del Club Rugbi Tarragona al camp dels Gòtics (41-25) l'allunya del seu objectiu

Partit entre Gòtics i Voltors disputat a Barcelona Partit entre Gòtics i Voltors disputat a Barcelona CLUB RUGBI TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 08:14

Partit gris el que van jugar els Voltors aquest diumenge al camp de la Foixarda, a Barcelona. El duel amb els Gòtics va ser igualat i marcat pel rendiment de les davanteres i, finalment, els locals es van endur la victòria gràcies a una actuació més regular en la seva totalitat.

Començava amb contratemps el partit per als visitants, ja que en Juanca havia d'abandonar el partit al minut 15. Fins a aquest moment, les alternatives s'havien reflectit al marcador mitjançant diversos cops de càstig transformats pels dos equips. La primera part va ser de màxima igualtat, intercanvi de cops i equilibri a les fases estàtiques, però poca concreció en punts. Només a l'última jugada del primer temps, el Tarragona va ser capaç de trenar una bona jugada a la sortida d'una touche on la pilota va arribar a Marc Martín, que es va desfer de fins a quatre contraris per a cedir a Pau Moreno qui anotaria el primer assaig del partit abans de la mitja part.

La represa va començar com havia acabat el primer temps, en Pau Moreno aprofitava una falta d'entesa entre la defensa rival després d'un xut a seguir fet per ell mateix i assajava per segona vegada. Aquest segon cop i la targeta groga mostrada al Quim Culubret va fer reaccionar als locals, que van imprimir una velocitat més al seu joc de desgast de davantera. Com ve sent habitual aquest any 2018, les forces van fallar als homes de Jason Randell durant aquest tram de partit i el Gòtics va anotar fins a tres assajos que capgiraven la truita.

Un últim assaig d'en Marc Martín a les acaballes del partit donava esperances als Voltors per intentar aconseguir el punt bonus defensiu, però just després els locals tornaven a assajar per tancar un partit (41-25) que els permet entrar a la zona de playoff i allunyar al Tarragona de l'objectiu de la temporada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: