Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cursa de la Portella de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ja compta amb 550 inscrits

Les curses de muntanya de la UT Llastres estan previstes per als dies 23, 24 i 25 de març / Enguany s'incorpora una nova cursa per córrer amb el gos

Tot a punt per a la Cursa de la Portella i altres proves de muntanya, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Tot a punt per a la Cursa de la Portella i altres proves de muntanya, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant JORDI SANTACANA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Març 2018 19:02

Un total de 550 persones ja s'han inscrit a la 9a Cursa de la Portella, que tindrà lloc a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant els dies 23, 24 i 25 de març. La xifra encara preveu incrementar-se, ja que el període d'inscripció no es tancarà fins a l'11 de març.

D’aquestes 550 persones, 163 participaran en la prova d’ultraresistència que ha, organitzat el Club Centre Excursionista Serres del Mestral i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el suport de l’Ajuntament. És el que es coneixia fins ara com a “Ultra Vandekames”, transformada enguany en una prova d’ultraresistència que consta de tres etapes i que duu el nom d’”UT Llastres”, en honor del riu que travessa el municipi.

Les tres proves que s'hauran de completar són: L’Almadrava; Una cursa o caminada nocturna de 17 km, que començarà a les 21h del divendres 23 de març a Vandellòs i finalitzarà a l’Almadrava. Llastres; la cursa de 50 km que es correrà el dissabte 24 de març, a partir de les 7h. El punt de sortida serà l’Almadrava; i el punt d’arribada, Vandellòs. La Portella Clàssica; Aquesta tradicional cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, es disputarà el diumenge 25 de març, a partir de les 8.30h. Tindrà un recorregut circular de 24km i, com sempre, l’Hospitalet de l’Infant serà el punt de sortida i d’arribada.

Gaudir dels paissatges corrent o caminant

La inscripció a la Portella Clàssica, com a la resta de proves, es podrà fer per separat o de manera combinada. Es podrà fer la prova i gaudir dels paisatges del municipi, corrent o caminant. Així doncs, a La Portella Express (corrent), que també puntua al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, esteà prevista per al diumenge 25 de març, a partir de les 8.45h, amb un recorregut de 17 km. I La Portella Caminada, del diumenge 25 de març, a partir de les 9h, tindrà un recorregut de 12 km.

Córrer amb el gos

Com a novetat d’enguany, la Canicross la Portella, del dissabte 24 de març, a partir de les 17h. Aquesta cursa de 7 km donarà l’oportunitat a tots els amants de la muntanya de córrer amb el seu gos o gossa. Com a complement, des de les 15 h, al camp de futbol de Vandellòs, que serà el punt de sortida d'aquesta cursa, s'hi oferirà una exhibició d'Agility.

Perquè tothom pugui gaudir d’aquest esdeveniment esportiu, en aquesta edició de la Cursa de la Portella també hi haurà, com és habitual, curses infantils. En aquest cas, les inscripcions dels nens i nenes, d’entre 4 i 12 anys, es podran fer el mateix dia de la cursa (el diumenge 25 de març), a partir de les 10h. Més informació a: www.cursalaportella.com.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: