Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adjudicada la quarta fase del Palau d'Esports Catalunya pels Jocs

Infraestructures.cat ha adjudicat les obres de la fase definitiva a l'empresa Cobra, Instalaciones y Servicios, SA, de manera que el pavelló estarà llest abans que s'iniciïn els Jocs Mediterranis

Imatge de l'interior del pavelló poliesportiu de Camp Clar Imatge de l'interior del pavelló poliesportiu de Camp Clar SGE
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Febrer 2018 19:05

La Generalitat ha confirmat avui l'adjudicació de l'execució de les obres de la quarta i definitiva fase del Palau d'Esports Catalunya a l'empresa Cobra, Instalaciones y Servicios, SA, de manera que el pavelló poliesportiu ubicat a la zona de Camp Clar de Tarragona estarà finalitzat abans que s'iniciïn els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, el proper 22 de juny.

Amb un pressupost de 2.154.709,70 euros, les obres inclouen les instal·lacions específiques com ara climatització, enllumenat, marcadors electrònics, vestidors, senyalística, sales polivalents i la pista central. Aquests treballs posaran punt i final a la construcció d’un equipament impulsat per la Secretaria General de l’Esport que haurà suposat una inversió de més de 17 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya.

A més, la Secretaria General de l’Esport ja va acordar amb l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona deixar equipat el Palau amb el parquet i les grades supletòries necessàries per a la celebració dels Jocs Mediterranis. Un equipament que permetrà a la instal·lació acollir durant els Jocs fins a 5.000 persones i comptar amb una superfície de joc que possibiliti fins a tres pistes simultànies en paral·lel.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: