Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Caminada Popular de Valls recollirà fons per la investigació de la Laminopatia Congènita

Aquest diumenge tindrà lloc la desena edició de la caminada amb arribada a Pont de Goi, que serà solidària un any més amb 'Fan del Lluís'

Imatge d'arxiu de la Caminada Popular de Valls Imatge d'arxiu de la Caminada Popular de Valls XIQUETDEVALLS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Febrer 2018 10:53

El proper diumenge 25 de febrer tindrà lloc la Caminada Popular de Valls, una de les activitats impulsades des del Patronat Municipal d'Esports tradicionalment més multitudinària, i que enguany arriba a la desena edició. El punt de sortida serà, a les 09:30h, des de la pista poliesportiva del Barri de les Comarques, i l'arribada a Pont de Goi està prevista les 10:30 h aproximadament.

La desena edició de la caminada preveu un recorregut amb poc desnivell, pensat perquè sigui accessible a tothom de manera que l'activitat pugui tenir un caràcter marcadament familiar. L'itinerari, de poc més de 8 quilòmetres, portarà els participants fins al Pont de Goi i es calcula que es pugui completar el recorregut aproximadament en unes 4 hores.

Solidaritat amb 'Fan del Lluís'

Per tercer any consecutiu la caminada serà solidària amb 'Fan del Lluís' i recaptarà recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. El Lluís és un jove vallenc de quinze anys que pateix aquesta malaltia rara degenerativa, una variant severa d'Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac.

L'activitat, patrocinada per SOREA i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Camp, la Federació d'Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET, portarà els participants a l'entorn del Pont de Goi com es va fer al primer any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: