Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aplegarà al març més de 300 motociclistes

El consistori organitza l'EUTICHESBOOK 2018, un esdeveniment no competitiu per carreteres interiors per la Costa Daurada, els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades

Imatge de la presentació de la trobada, amb diversos dels seus integrants acompanyats de l'alcalde, Alfons Garcia, al centre de la imatge Imatge de la presentació de la trobada, amb diversos dels seus integrants acompanyats de l'alcalde, Alfons Garcia, al centre de la imatge CEDIDA
Esports
Dijous, 15 Febrer 2018 19:01

Per als dies 23 i 24 de març, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Club esportiu Eutiches organitzaran conjuntament l’EUTICHESBOOK 2018, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades. Tal com consta en el conveni de col·laboració que han signat aquest dijous 15 de febrer l’alcalde del municipi, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora d’Esports, Cristina Borràs; i el president d’aquesta entitat, Artur Aragonès, aquest esdeveniment aplegarà més de 300 participants.

Aquestes persones són d’arreu de Catalunya, però també n’hi ha procedents de l’Aragó, el País Valencià, el País Basc i Andorra, segons ha precisat el president del Club esportiu Eutiches, qui ha informat que a hores d’ara la inscripció ja està tancada. Aquests aficionats al motociclisme s’enfrontaran al repte de completar en un temps de 12 a 14 hores un itinerari “sorpresa”, que se’ls donarà a conèixer el 23 de març, de 650 quilòmetres aproximadament, per carreteres, ports de muntanya i camins “asfaltats” de muntanya de gran bellesa paisatgística, on fàcilment poden acumular-se més de 5.000 revolts.

Com a única ajuda, tindran un llibre de ruta, el roadbook, en què s’indicaran els controls de pas obligatoris per on hauran de passar. “L’encant de la prova, precisament, és saber navegar amb el roadbook, seguint les indicacions del rotllo de paper, sense utilitzar GPS ni cap tecnologia”, ha explicat Aragonès. Aquesta és la filosofia de l’EUTICHESBOOK, que se celebrarà per primera vegada a la demarcació de Tarragona, sota el paraigua de la ruta de referència d’aquest tipus que s’organitza des de fa sis anys a Viella, la RODIBOOK.

El lema de l’esdeveniment és 'De 0 a 1.000 en 600 quilòmetres', en referència a la sortida des del nivell 0 de la costa, just a l’Hospitalet de l’Infant; i als 1.000 metres aproximats d’altura d’Els Ports i les Muntanyes de Prades. Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà el centre neuràlgic de la prova, on el dia 23 de març es duran a terme totes les accions d’inscripció, les verificacions, els controls, i l’acte oficial de benvinguda als participants. Serà també el punt de sortida i d’arribada dels motoristes, el 24 de març.

L’interès de l’Ajuntament per “promoure esdeveniments esportius que serveixin per donar a conèixer el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i potenciar l’accés a la pràctica de l’esport i de l’activitat física de qualitat en l’àmbit municipal”, de fet, és el que ha dut a l’Àrea d’Esports a acceptar l’acord de col·laboració amb el Club esportiu Eutiches per organitzar aquesta prova motociclista”, ha argumentat la regidora d’Esports, Cristina Borràs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: