Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous mecenes per al Grup Xou Juvenil del Reus Deportiu

Cinara, Finques Vilanova, Kuadrotek i Clim's són les empreses que ajudaran econòmicament a l'equip a participar en els Campionats d'Espanya i d'Europa

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, -a l'esquerra-, amb representants de les empreses patrocinadores de la samarreta del Grup Xou Juvenil La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, -a l'esquerra-, amb representants de les empreses patrocinadores de la samarreta del Grup Xou Juvenil CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 18:43

Diverses empreses de Reus actuaran des d’aquesta temporada com a mecenes del Grup Xou Juvenil en l’objectiu de revalidar el Campionat d’Europa. Cinara, Finques Vilanova, Kuadrotek i Clim’s son les empreses que ajudaran económicament a l’equip a participar en els Campionats d’Espanya i d’Europa, sempre que l’equip s’hi classifiqui.

La temporada passada el Grup Xou Juvenil es coronava com a campió d’Europa després d’haver quedat en segona posició l’any anterior. En aquestes dues últimes temporades, un campionat i un subcampionat d’Espanya i dos campionats de Catalunya, entre d’altres.

Però el patinatge no és un esport professionalitzat, i els costos dels mallots de competició i de participar en campionats d’Espanya i Europa són elevats. A més a més, no es compta ni amb subvencions ni ajudes per part de la Generalitat al no ser el primer equip. Així doncs, des d’aquesta temporada el Grup Xou Juvenil comptarà amb una ajuda econòmica amb l’objectiu d’abaratir costos als pares de l’equip en la vestimenta de competició.

Aquesta temporada va arrencar el passat 27 de gener amb la victòria del Grup Xou Juvenil –amb la coreografia titulada 'Lon-Dong'- i del Grup Xou Gran –amb la coreografia 'Once Upon a Time'- al Campionat Territorial. Seguirà aquest cap de setmana a Reus, amb el Campionat de Catalunya i que ambdós grups afronten amb molta il·lusió i amb l’objectiu d’aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya.

El Campionat d’Espanya del Grup Xou Juvenil es disputarà els propers 23 i 24 de març a Alcoi, mentre que el del Grup Xou serà a Astúries el cap de setmana del 10 i 11 de març. L’Europeu de Grups Xous, que passar per quedar entre els quatre primers al Campionat d’Espanya, es disputarà l’última setmana d’abril a Lleida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: