La Pobla aconsegueix una victòria molt treballada a Vilafranca

El filial grana trena la mala ratxa de resultats i supera el Vilafranca a domicili (0-1)

Els jugadors de La Pobla celebrant la victòria als vestidors Els jugadors de La Pobla celebrant la victòria als vestidors CF POBLA DE MAFUMET
Dilluns, 12 Febrer 2018 08:02

La Pobla es va endur els tres punts del camp del Vilafranca en un partit molt disputat que era un reflexe de la igualtat d'ambdós equips a la classificació del Grup V de la Tercera Divisió. El filial grana va fer una bona primera part i se'n va anar al descans amb bones sensacions.

A la segona part La Pobla va seguir buscant la porteria local i, al minut 62, va arribar el gol de Pol Ballesteros que donava els tres punts al filial grana. Abans de finalitzar l'encontre, l'àrbitre va haver d'expulsar al jugador local Guitérrez i al visitant Koné, que van veure la vermella directa per una picabaralla.

D'aquesta manera, La Pobla s'enfila fins a la vuitena posició, amb 38 punts, i a quatre de la zona de playoff d'ascens que marca el Sant Andreu, amb 42 punts.