Victòria clara per donar confiança

El CF Reus goleja al Lorca i posa distància amb les places de descens (3-0)

Els jugadors del CF Reus celebra un dels tres gols d'aquesta tarda a l'Estadi Municipal Els jugadors del CF Reus celebra un dels tres gols d'aquesta tarda a l'Estadi Municipal CF REUS
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 11 Febrer 2018 17:42

El públic reusenc feia molt de temps que no veia tres gols del seu equip al Municipal. I avui n'ha vist tres davant del Lorca FC, el cuer de la classificació. El CF Reus s'enfrontava aquesta tarda a l'Estadi Municipal amb l'equip murcià i ho feia amb la bona notícia de la recuperació a l'onze inicial de dos dels jugadors més importants de l'esquema d'Aritz López Garai. D'una banda, Jorge Miramón, un dels artífex de la construcció de l'atac roig-i-negre per la banda dreta i, Jesús Olmo, pel seu paper a l'eix de la defensa.

La primera rematada a porta amb cert perill del CF Reus ha arribat al minut 7 de la ma de Yoda, però el seu xut ras l'ha blocat bé Dorronsoro. Al minut 12, Miramón serveix una pilota al centre de l'àrea cap a Màyor, que deix la pilota cap a enrera per Vítor Silva, que remata però el porter desvia la pilota a córner. Al minut 29, Gus Ledes ha estat a punt de sorprendre al porter murcià amb xut enverinat per un rebot des de lluny, que finalment ha pogut aturar.

El CF Reus insistia però no trobava espais per finalitzar les accions atacants i, quan ho feien, la davantera no estava prou encertada. Una tendència que s'havia de canviar al segon temps.

Arribar i moldre

La segona part no podia començar millor pels interessos locals. Al minut 48, Fran Carbia s'ha retrobat amb el gol rematant la pilota a la sortida d'un córner (1-0). El CF Reus ja havia fet el més difícil. Després del gol, el Lorca ha intentat reaccionar però l'equip roig-i-negre ha frustrat les poques arribades visitants.

Per contra, el CF Reus en volia més. Sabia que l'1 a 0 era un resultat massa ajustat. En una d'aquestes aproximacions, al minut 56, una centrada de Vítor és pentinada per la davantera roig-i-negra al segon pal i Máyor, pels pèls, no ha arribat a la pilota per poder-la introduir a dins de la xarxa.

Al minut 66, es produeix la substitució de Fran Carbia, que ha estat acomiadat amb els aplaudiments de la graderia, donant entrada a David Querol, que avui també era novetat en la convocatòria de López Garai. Al minut 69, es produeix una falta favorable al Reus a la punta esquerra de l'àrea gran. L'encarregat d'executar-la, Vítor Silva, ha fet lluir al porter del Lorca, que l'ha tret de l'escaire quan al Municipal ja es cantava el segon gol.

L'entrada de Querol ha revolucionat l'atac reusenc. Al minut 72, es produeix un penal sobre Querol a la dreta de l'àrea. Vítor Silva l'ha picat pel mig enganyant a Dorronsoro (2-0). Era el gol de la tranquil·litat i feia justícia al que s'havia vist al terreny de joc. I al minut 82, Lekic ha arrodonit la festa amb un tercer gol gràcies a una passada de Yoda que ha deixat al servi sol dins de l'àrea tot rematant a plaer (3-0).

El CF Reus es situa en l'onzena posició, amb 33 punts, quatre punts per sobre del descens.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu (3): Edgar Badía, Yoda, Álex Menéndez, Olmo, Vítor Silva, Fran Carbia (David Querol, 66'), Juan Domínguez (Tito, 81'), Atienza, Gus Ledes, Máyor (Lekic, 74') i Miramón.

Lorca FC (0): Dorronsoro, Pomares (Villalibre, 58'), Fran Cruz, Aly Mallé (Nando, 70'), Noguera, Holgerson, Digard (Tropi, 81') Gomelt, Peña, Fede Vega i Manu Apeh.

Gols: 1-0, Fran Carbia (48'); 2-0, Vítor Silva (72') i 3-0, Lekic (82').

Àrbitre: Rubén Eiriz Mata (Comitè gallec)

Estadi Municipal de Reus: 2.120 espectadors