Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Golejada amb repòquer de Marín

El Reus Deportiu es desfà del Vendrell en un derbi en què els reusencs han passat per sobre dels visitants (7-1)

Raul Marín ha estat l'artífex de la nit amb cinc gols Raul Marín ha estat l'artífex de la nit amb cinc gols M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 10 Febrer 2018 23:05

Derbi de Carnaval aquesta nit al Palau d'Esports. El Vendrell tancava avui el seu particular “tourmalet” que l'ha portat a haver-se d'enfrontar contra els tres grans de l'OK Lliga. I ho feia visitant al Reus Deportiu, que tenia clar que no volia sorpreses amb els vendrellencs, que venien de guanyar al Liceo.

Després d'un inici de partit amb cert domini reusenc, al minut 6, Cristian Rodríguez comet una falta sobre Raul Marín, que l'àrbitre castiga amb una targeta blava. El mateix Marín s'encarrega d'executar la directa però no ha aconseguit enganyar a Gerard Camps. El davanter reusenc ho seguia provant i, al minut 7, ha trobat el premi del gol que ha obert el marcador (1-0). Un Marín molt inspirat avui ha repetit diana una minut després culminant un bon contraatac del Reus Deportiu (2-0).

El Vendrell ha aconseguit frenar l'empenta local i ha guanyat més posessió de la bola. Fruit d'aquest treball, al minut 14, una bona combinació dels del Baix Penedès l'ha finalitat Edu Fernández, amb una genialitat que acabat dins de la porteria (2-1). Al minut 22, el Reus Deportiu ha tornat a posar distància gràcies a un xut potent de Romà Bancells que s'ha colat per la creueta de la porteria visitant (3-1). I així s'ha arribat al descans.

Al segon temps, el Reus Deportiu ha enfilat el camí cap a la victòria amb el tercer gol de Marín, al minut 29, (4-1), que complicava molt la reacció del Vendrell. El quadre visitant intentava trencar el domini local amb algun contracop, però sense l'encert final necessari.

Al minut 34, el Vendrell arriba a la seva desena falta i Marín, -intractable en la nit d'avui- ha transformat el llençament de la directa fent encara més gran la diferència (5-1). La desena falta del Reus ha arribat al minut 38, però Jordi Ferretti ha errat la seva intenció en el tir de la directa. Al minut 41, l'àrbitre assenyala un penal contra el Vendrell, que Albert Casanovas s'ha encarregat d'anotar amb el seu característic xut potent (6-1). I un minut més tard, Marín seguia la festa local amb el seu cinquè gol del seu compte particular (7-1). El Vendrell ha disposat d'un penal a favor al minut 47, però Edu Fernández no ha pogut superar el porter Càndid Ballart.

Amb aquesta victòria el Reus Derportiu suma 48 punts i segueix en la tercera posició de l'OK Lliga, mentre que el CE Vendrell es manté provisionalment sisè classificat, amb 30 punts.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (7): Càndid Ballart, Jan Escala, Pere Tella, Joan Salvat, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra, Raúl Marín, Álex Rodríguez i Juan José Matilla.

CE Vendrell (1): Gerard Camps, Jordi Ferrer, Iker Casado, Edu Fernández, Cristian Rodríguez, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Marc Navarro, Roger Rocasalbas, Pol Ferrer.

Gols:
Primera part: 1-0, Raul Marín (7'); 2-0, Raúl Marín (8'); 2-1, Edu Fernández (10'); 3-1, Romà Bancells (22').
Segona part: 4-1, Raul Marín (29'); 5-1, Raul Marín (34'); 6-1, Albert Casanvas (p) (41'); 7-1, Raul Marín (42');

T.Blava: Cristian Rodríguez

Faltes: Reus Deportiu 12 / CE Vendrell 11

Àrbitres: Ivan González i Gerard Gorina

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: