Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Voltors jugaran al nou camp de rugby de l'Anella Mediterrania a partir de l'agost

La consellera d'Esports de Tarragona comunicar la bona nova al Club Rugby Tarragona, que disposarà de les instal·lacions passats els Jocs

El nou camp de rugby de l'Anella Mediterrània de Tarragona El nou camp de rugby de l'Anella Mediterrània de Tarragona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 18:53

Aquesta setmana membres de la Junta Directiva del Club Rugby Tarragona s'han reunit amb la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i el gerent del Patronat d'Esports, Ramon Cuadrat, per parlar del camp de rugby municipal de l'Anella Mediterrània i de la previsió del trasllat del Club Rugby Tarragona a les noves instal·lacions. La consellera va assegurar que, a partir del mes d'agost d'aquest 2018, un cop celebrats els Jocs Mediterranis, el CR Tarragona podrà disposar del camp de rugby de l'Anella. A partir d'ara les converses se centren a dotar el camp dels equipaments necessaris per al seu ús i homologació.

El club dels "Voltors" celebren "una bona notícia que fa molt de temps que esperava, poder disposar d'unes instal·lacions adequades". L'anunci arriba en un bon moment per al club, ja que s'està experimentant un creixement important, -el més gran dels seus 31 anys d'història-, amb gairebé 300 persones associades i més de 200 jugadors i jugadores. Passat l'estiu, doncs, el Rugby Tarragona estrenarà el nou camp, fet que facilitarà seguir treballant amb l'esport base i impulsar la vessant social que el club desenvolupa en els barris de Ponent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: