La Pobla no passa de l'empat davant el Palamós

Rayco va salvar un punt insuficient en un partit en què el filial grana va desaprofitar una bona ocasió per apropar-se a les places de play-off (1-1)

Imatge d'arxiu d'un partit entre La Pobla i el Palamós Imatge d'arxiu d'un partit entre La Pobla i el Palamós CEDIDA
Dilluns, 05 Febrer 2018 07:39

La Pobla de Mafumet no va poder superar el Palamós, un equip que acaba de sortir de la zona de descens, i per tant, va deixar escapar una bona oportunitat de sumar els tres punts i aproximar-se a la zona de promoció, que es troba cada cop més lluny.

El partit va començar amb domini dels pobletans, però que no es va veure traduït en gaires ocasions de gol. El Palamós tampoc va aprofitar les poques que va tenir i quan semblava que s'arribaria al descans una desafortunada jugada per a la Pobla va acabar amb un autogol de Moha en pròpia porteria (0-1).

El filial del Nàstic no va poder igualar el marcador fins al minut 63, gràcies a un penal transformat per Rayco (1-1). Semblava que La Pobla podria remuntar el partit amb la mitja hora que li quedava per endavant, però la defensa del Palamós va estar a l'alçada de les circumstàncies i ho va impedir.

Després de la jornada 24 del Grup V de la Tercera Divisió, el CF Pobla de Mafumet segueix en la desena posició, amb 35 punts, a sis de la zona de play-off d'ascens. En la propera jornada, el filial grana visita el camp del Vilafranca.