Segueixen vius a la lliga

El Reus Deportiu goleja a la pista del Palafrugell (2-8) i retalla distàncies amb el Liceo, després de caure al Vendrell

Imatge d'arxiu de la celebració d'un gol del Reus Deportiu Imatge d'arxiu de la celebració d'un gol del Reus Deportiu CEDIDA
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 03 Febrer 2018 22:54

La golejada d'aquesta nit a Palafrugell combinada amb la derrota del Liceo al Vendrell per 4 a 1 apropa als homes de Jordi Garcia a tres punts dels gallecs i a dos del Barça Lassa, pendent de disputar el partit de diumenge a Arenys. L'encert a pilota parada del Reus Deportiu - amb 3 gols marcats de falta directa i 1 de penal- i l'encert també del porter roig-i-negre Càndid Ballart, que ha aturat fins a 3 faltes directes a Gerard Pujol, expliquen que el resultat final hagi estat tan ampli.

El partit hagués pogut començar malament pels interessos del Reus si no hagués estat perquè Càndid Ballart ha aturat un penal al minut 7. Però al minut 13, Marc Torra ha avançat als reusencs (0-1) i, en la jugada següent, targeta blava assenyalada a Joan Salvat i Ballart comença a aigualir la festa a Gerard Pujol, aturant la falta directa. Raul Marín executa el seu primer gol al minut (0-2) i ell mateix faria el tercer, al minut 21, després de marcar la directa corresponent a la desena falta del Palafrugell (0-3). Així s'ha arribat al descans.

A la represa, el Palafrugell retalla distàncies gràcies a un gol de Rubén Ruiz (1-3), però l'alegria dels locals ha durat ben poc perquè Àlex Rodríguez ha fet pujar el quart gol a l'electrònic al minut 30 (1-4). El Palafrugell comet la quinzena falta, al minut 37, i Marín transforma la directa (1-5). Més tard, Marc Brugué marca pels empurdanesos (2-5) i, al minut 43, Romà Bancells ho fa pels del Baix Camp. A continuació arriba la desena falta del Reus i Ballart es torna a lluir davant l'intent de falta directa de Pujol.

El Palafrugell ha arribat a cometre al minut 48 la vintena falta del seu compte particular, un fet força inusual en qualsevol partit d'hoquei. Àlex Rodríguez tampoc ha perdonat i ha anotat la seva directa (2-7). Marín ha arrodonit la golejada, al minut 49, marcant la darrera falta directa de la nit (2-8).

El Reus Deportiu és tercer a l'OK Lliga amb 45 punts, a dos del Barça (amb un partit menys) i a tres del Liceo.