Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí acull la recta final del Campionat de Tir amb Arc indoor 2017-2018

L’escola de tir amb arc de Constantí se situa com a predilecte amb grans resultats i nous rècords dels seus alumnes

Els guanyadors de diversos rècords Èlia Canales i Arnau Peña a les jornades del Campionat de Tir amb Arc indoor 2017-2018 Els guanyadors de diversos rècords Èlia Canales i Arnau Peña a les jornades del Campionat de Tir amb Arc indoor 2017-2018 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 11 Gener 2018 11:15

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha estat l’escenari de les tres darreres jornades de les cinc que conformen el Campionat de Lliga Catalana de Tir amb Arc indoor de la temporada 2017-2018. Les bones condicions de llum i temperatura, l’organització i els avenços tecnològics situen el recinte com un dels referents del circuit a nivell nacional.

Cada jornada s’ha clos amb una mitjana de 150 arques, dels quals més de la meitat eren menors. L’escola de tir amb arc de Constantí ha realitzat nous rècords en la competició: la doble campiona d’Espanya, Èlia Canales, va batre la plusmarca en categoria cadet que ella mateixa tenia en el seu poder des del darrer campionat d’Espanya. També Arnau Peña, del club de Tir amb Arc Montjuïc, va batre un rècord establert per l’arquer de la selecció espanyola Miki Pifarré.

La lliga acabarà aquest proper cap de setmana (13 i 14 de gener) amb la darrera jornada, que se celebrarà al Pavelló de Constantí. Aquest esdeveniment servirà per proclamar els nous campions de la Lliga i donarà pas a un calendari molt atapeït amb el campionat del món, la World Cup de Nimes, el campionat de Catalunya i per últim el Campionat d'Espanya a Oviedo al febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: