Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Javi Márquez arriba al Nàstic per reforçar el mig del camp

El migcampista barceloní format a l'Espanyol arriba del New York Cosmos, després d'haver jugar a Primera Divisió amb equips com el Mallorca, l'Elx i el Granada

Javi Márquez reforçarà el mig del camp grana Javi Márquez reforçarà el mig del camp grana CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2018 08:51

El futbolista Javier Márquez Moreno (Barcelona, 1986) ha arribat a un acord amb el Gimnàstic de Tarragona i ha signat contracte fins a juny de 2020. Márquez arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el New York Cosmos dels Estats Units, amb qui ha jugat durant el 2017. Es tracta d’un migcampista organitzador que es va formar a les categories inferiors del RCD Espanyol. Després d’estar quatre temporades al filial, la 2009-2010 es va incorporar al primer equip on va estar tres cursos esportius. Posteriorment, també a Primera Divisió, ha jugat amb el RCD Mallorca, l’ Elche CF i el Granada CF, amb qui va estar fins el gener de 2017.

La tercera incorporació del Nàstic per aquest mercat de fitxatges d’hivern destaca per la seva qualitat i creació de joc ofensiu. Márquez mostra una gran destresa des de la zona de mitjos, on és capaç de marcar el tempo del partit o assistir als davanters en l’última passada. A més a més, la seva llarga trajectòria a la màxima categoria del futbol nacional, fan que el barceloní aporti experiència a la plantilla entrenada per Rodri.

Aquest dimarts, el jugador barceloní s’incorporarà als entrenaments del primer equip que es faran al CAR de Sant Cugat. En els propers dies s’anunciarà la seva presentació oficial com a nou jugador grana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: