Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus salva l'empat "in extremis"

L'Alcorcón s'ha avançat a la primera part i Olmo ha salvat un punt de l'Estadi Municipal al minut 93 (1-1)

Edgard Hernández lluita per una pilota a l'àrea de l'Alcorcón Edgard Hernández lluita per una pilota a l'àrea de l'Alcorcón CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Gener 2018 21:09

Primera part irregular del CF Reus Deportiu. L'Alcorcón ha resultat ser més efectiu i, al minut 32, s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de David Fernández, que ha rematat una falta des del centre de l'àrea roig-i-negra (0-1).

A la segona part, el CF Reus ha merescut molt més el premi del gol i l'Alcorcón s'ha limitat a mirar de controlar el partit. Els homes de López Garai han disposat de més d'una oportunitat d'empatar, però aquest es resistia. No ha estat fins al minut 93, quan s'ha produït un embolic a l'àrea de l'Alcorcón, que ha aprofitat Edgar Hernández, per tocar una pilota que ha rematat després el capità Olmo al fons de la xarxa.

El CF Reus seguirà una setmana més a la zona mitjana de la classificació, tretzè amb 26 punts. En la propera jornada l'equip roig-i-negre tornarà a jugar com a local davant del Lugo.

(SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: