El Vendrell posa un peu i mig a la classificació per la Copa del Rei

El CE Vendrell guanya 5 a 1 l'Asturhockey

Imatge del partit disputat aquesta tarda entre el CE Vendrell i l'Asturhockey Imatge del partit disputat aquesta tarda entre el CE Vendrell i l'Asturhockey CEDIDA
Dissabte, 16 Desembre 2017 21:32

El CE Vendrell ha vençut 5 a 1 l'Asturhockey en el partit corresponent a la tretzena jornada de l'OK Lliga, una victòria molt important de cara a la classificació a la Copa. Ara els vendrellenc sumen 20 punts i es consoliden a la sisena posició.

L'equip asturià ha inaugurat el marcador al minut 7 amb un gol de Alejandro López. Però, al mateix minut, Cristian Rodríguez ha empatat. A partir d'aquí, el Vendrell ha dominat en tot moment el partit. Amb dos gols de Jordi Ferrer i un de Roger Rocasalbas s'ha arribat al descans amb el resultat de 4 a 1. Al descans hi ha hagut un partit d'exhibició de l'equip Penedès-Garraf de l'escola d'hoquei del CE Vendrell.

A la segona part, tot i que l'Asturhockey ha disposat d'alguna ocasió de gol, ha estat el Vendrell el que ha continuat amb el domini del partit. Al minut 45, els àrbitres han indicat penal a favor del Vendrell. Edu Fernández ha aprofitat l'ocasió per fer el 5 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al final del partit.

El proper partit d'OK Lliga tindrà lloc el dissabte 23 de desembre a la pista del Palafrugell.

Fitxa tècnica

CE Vendrell (5): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Eloi Mitjans - cinc inicial –, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Ot Arbós (p).

Asturhockey CP (1): Aaron Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Francisco Fernández i Nicolás Alejandro - cinc inicial –, Borja Bermardo, Pelayo Aspra, Carlos López i Iván Fernández (p).

Gols
0-1 (7') Alejandro López; 1-1 (7') Crsitian Rodríguez; 2-1 (10') Jordi Ferrer; 3-1 (13') Jordi Ferrer; 4-1 (15') Roger Rocasalbas, i 5-1 (45') Edu Fernández, de penal.

Àrbitres: Burgos i Ribó.