Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Al Vendrell se li escapa la victòria a Lleida en l'últim minut

En un partit vibrant, el CE Vendrell empata 6 a 6 a la pista del Lleida

Els jugadors del CE Vendrell observen la celebració del gol de l'empat del Lleida Els jugadors del CE Vendrell observen la celebració del gol de l'empat del Lleida ICG SOFTWATRE LLEIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 07:54

El CE Vendrell va empatar 6 a 6 a la pista del Lleida, en un partit de màxima intensitat i ple d'emoció, i se situa en el sisè lloc de la classificació de l'OK Lliga.

Les alternances en el marcador van ser constants durant tot el partit. Al descans es va arribar amb un 3 a 4 a favor del Vendrell, però a la represa el Lleida li va donar la volta al marcador. Però el Vendrell va respondre tornant-lo a remuntar. A 8 minuts per al final, l'equip dirigit per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs guanyava per 5 a 6. Però a menys d'un minut per al final, Roberto Di Benedetto va aconseguir l'empat fent el seu pòquer de gols particular. Amb el 6 a 6 va finalitzar un partit d'aquells que fan afició.

I amb poc temps per descansar, el Vendrell encara una setmana important, tant pel que fa a l'OK Lliga com en competició europea. El proper dimecres 6 de desembre, a les 12:30 h, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell rebrà la visita del Voltregà en un partit en què la victòria serà important per mantenir-se en posicions de classificació per a la Copa.

I el dissabte 9 de desembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Juventude de Viana (Portugal) en el partit d'anada de vuitens de final de la Copa CERS. En aquest partit serà important aconseguir un bon resultat de cara al partit de tornada a la pista portuguesa (13 de gener de 2018).

Fitxa tècnica:

ICG Software Lleida (6): Lluís Tomàs (p), Joan Cañellas, Dario Giménez, Andreu Tomàs i Xixi Creus - cinc inicial –, Bruno Di Benedetto, Roberto Di Benedetto, César Candanedo, Desiderio Mataix i Albert Mola (p).

CE Vendrell (6): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans i Edu Fernández - cinc inicial –, Roger Rocasalbas, Cristian Rodríeguez, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Gols
0-1 (7') Jordi Ferrer; 1-1 (7') Dario Giménez; 2-1 (14') Roberto Di Benedetto; 2-2 (14') Edu Fernández; 3-2 (18') Roberto Di Benedetto; 3-3 (21') Cristian Rodríguez, de penal; 3-4 (22') Cristian Rodríguez; 4-4 (27') Andreu Tomàs; 5-4 (37') Roberto Di Benedetto; 5-5 (38') Marc Navarro; 5-6 (42') Jordi Ferrer, de falta directa, i 6-6 (49') Roberto Di Benedetto.

Àrbitres: Díaz i Sánchez.

Targetes: blaves a Xixi Creus (7'), Roberto Di Benedetto (23') i Cristian Rodríguez (23').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: