Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell guanya el Vic i puja a la quarta posició

Els vendrellcencs encandenen la tercera victòria de manera consecutiva

Imatge d'arxiu d'un partit entre el Vendrell i el Vic Imatge d'arxiu d'un partit entre el Vendrell i el Vic CEDIDA
Esports Esportiu
Dimecres, 29 Novembre 2017 08:39

El CE Vendrell va pujar fins a la quarta posició de l’OK Lliga després de guanyar ajustadament el Vic i aconseguir la seva tercera victòria de manera consecutiva. Ja fa cinc jornades que no perd. Els osonencs van perdre i van tallar una bona ratxa de dos triomfs. Els penedesencs es van avançar aviat en el marcador i en el minut nou Edu Fernández va fer l’1-0. En aquesta primera meitat els locals van poder ampliar el marcador, però Cristian Rodríguez no va encertar en el llançament d’un penal.

En la segona meitat va ser el Vic el que va disposar d’una pena màxima per empatar, però Jassel Oller tampoc va estar encertat. Només tres minuts després el Vendrell es va tornar a avançar amb un gol de Jordi Ferrer que va donar tranquil·litat. Els osonencs van continuar lluitant i a set minuts del final Albert Grau va situar un ajustat 2-1 en el marcador, però ja no van poder tornar a marcar i la victòria i els tres punts van ser per al Vendrell.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (2):Camps, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Navarro i Edu Fernández –equip inicial–; Mitjans, Rocasalbas, Casado, Mudarra i Pol Ferrer.

CP Vic (1):Tarrés, Borja López, Oller, Albert Grau i Tirso Gómez –inicial–; Ordeig, Urbano, Saladrigues, Manrubia i Raurell.

Gols: 1-0 (9’) Edu Fernández. 2-0 (35’) Jordi Ferrer. 2-1 (43’) Albert Grau.

Àrbitres: O. Valverde i A. Gómez. Van mostrar targeta blava a Urbano.

Faltes : 9 del Vendrell i 9 del Vic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: