La pitjor versió del CF Reus al Ramón de Carranza

Un Cádiz molt superior s'ha imposat aquesta nit a un CF Reus que només ha xutat un cop entre els tres pals (1-0)

Borja Fernández intenta un control davant la presència dels jugadors del Cádiz Borja Fernández intenta un control davant la presència dels jugadors del Cádiz CF REUS
Esports Josep Cartanyà
Dilluns, 13 Novembre 2017 20:41

El Cádiz ha estat el dominador clar d'aquesta segona part. L'equip andalús arribava amb freqüència per les bandes i posava moltes pilotes a l'olla que han causat molts problemes a la defensa roig-i-negra, que no se l'ha vist tant tensa com en altres ocasions. Al minut 18 arriba la jugada polèmica del partit. Ha estat una pilota centrada a dins de l'àrea que remata el jugador gadità Joan Ander Garrido i que ha tocat insuficientment B Badia amb el braça i la pilota no ha arribat a entrar sencera dins de la porteria. Un gol fantasma que no ha donat el col·legiat però que ha estat molt protestat al Ramón de Carranza.

Era un avís perquè, al minut 29, ha arribat el primer gol del partit. Un córner del Cádiz servit des del cantó dret ha estat rematat de cap amb força per José Mari que ha batut Edgar Badia, que ha arribat a tocar la pilota, però que no ha pogut evitar que aquesta es colés pel centre de la porteria visitant (1-0).

En els darrers minuts del primer temps, el CF Reus s'ha tret la pressió del damunt però ha estat incapaç de generar perill a la porteria andalusa. El Cádiz, fins i tot, hauria pogut augmentar l'avantatge amb alguna jugada de perill.

La segona part ha estat força ensopida per als espectadors. El CF Reus ha aconseguit guanyar la possessió i s'ha aproximat més a la porteria de Cifuentes, però amb poca sensació de perill. Una dada significativa d'aquest partit és que els homes de López Garai només han xutat un cop entre els tres pals. I ha estat al minut 74, quan David Haro ha engaltat un bon xut des de la frontal de la gran que ha tocat lleugerament Cifuentes amb els dits, però que ha estat suficient perquè la pilota s'estabellés contra el travesser i no entrés.

El CF Reus no ha disposat de cap més ocasió per marcar i el Cádiz s'ha dedicat a perdre tems durant l'últim tram de partit. I poca cosa més. Amb aquesta derrota, el CF Reus acabarà aquesta jornada dotzè classificat amb 19 punts. Però potser el més preocupant és que el Reus no ha donat la imatge que s'esperava d'ell aquesta nit al Ramón de Carranza.

El pròxim dissabte 18 de novembre, a les 20h, el CF Reus tindrà l'oportunitat de treure's l'espina clavada davant la visita de l'Albacete.

Fitxa tècnica:

Cádiz CF (1): Alberto Cifuentes, Lucas Bijker, Servando, Carpio, Ivan Kecojevic, Garrido, Álvaro García, José Mari, Salvi (Mohammed Traoré,88'), Álex Fernández (Alberto Perea, 75') i José Ángel Carrillo (Dani Romera, 81').

CF Reus Deportiu (0): Edgar Badia, Miramón, Olmo, Pablo Iñíguez (David Haro, 46'), Atienza, Borja Fernández (Vitor Silva, 66'), Tito (Àlex Carbonell, 66'), Gus Ledes, Édgar Hernández i Querol.

Gols: 1-0, José Mari (29');

Àrbitre: Prieto Iglesias