Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 703

Oportunitat per tirar cap amunt

El CF Reus viatja fins a Cádiz per enfrontar-se als gaditans aquest dilluns, a partir de les 21h

Jorge Miramón en el partit davant el Rayo Vallecano, aquesta temporada Jorge Miramón en el partit davant el Rayo Vallecano, aquesta temporada CF REUS DEPORTIU
Esports
Dilluns, 13 Novembre 2017 08:55

El CF Reus visita dilluns, a partir de les 21h, el Ramón de Carranza per enfrontar-se al Cádiz CF. Els roig-i-negres, amb 19 punts a la classificació, tenen una bona oportunitat per mirar cap amunt a la classificació. Davant, però, tindran davant un rival sempre complicat i que només es troba 2 punts per sota. Els andalusos van tornar al camí de la victòria la passada jornada després de vuit jornades sense sumar els tres punts.

"Té uns números molt similars als nostres", ha dit López Garai en referència al Cádiz. Els gaditans han sumat, com els reusencs, quatre victòries, però comptabilitzen cinc empats i quatre derrotes. Tot i això, el tècnic considera que no és "gens fàcil guanyar-los" malgrat només haver aconseguit un triomf al Carranza. El CF Reus pretén seguir amb la bona dinàmica de resultats de les darreres setmanes, amb triomfs a Almería i a casa contra l'Sporting de Gijón. L'entrenador basc no mira més enllà d'aquesta jornada i explica que l'únic objectiu dels seus homes és anar a "Cádiz, fer un altre bon partit i intentar allargar la bona ratxa". Malgrat tot, admet que el seu conjunt arriba "en un bon moment i demostrant coses bones", però creu que "no podem quedar-nos en el camí perquè aquesta lliga tan ajustada no et perdona".

La temporada passada, el CF Reus va ser capaç d'empatar al Ramón de Carranza, un dels estadis més vistosos de la Segona Divisió i amb una major afluència de públic. "És un escenari perfecte per jugar a futbol", ha comentat Aritz López Garai i afegeix que "som un equip que acostumem a fer-ho bé en grans camps i intentarem seguir així". En referència al plantejament del partit, el tècnic reusenc el planteja amb "la màxima humilitat".

Per al partit de dilluns, López Garai tindrà els dubtes de Fran Carbia i Lekic. El primer té molèsties al pubis mentre que el segon està gairebé a punt i caldrà veure l'evolució en els darrers entrenaments. Per la seva banda, Migue García ja pot entrar en la convocatòria si el tècnic ho considera oportú i Máyor continua sent baixa juntament amb Guzzo. Precisament el tècnic roig-i-negre s'ha referit a aquest últim en la roda de premsa prèvia al partit amb el Cádiz i ha assegurat que "està molt a prop de tornar" i ja completa el 70% dels entrenaments amb la resta del grup. D'aquesta forma, si tot va bé, en dues o tres setmanes el futbolista portuguès ja podria estar disponible.

Álvaro Cervera no podrà comptar amb Sankaré i Mikel Villanueva mentre que recupera a Salvi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: