Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continuen sense despegar

El Nástic cau a casa contra l'Oviedo (1-2) i segueix a la part baixa de la classificació | Els asturians van remuntar a la segona meitat, amb un gol al 93' de penal inexistent

Juan Delgado intenta una acció vigilat de prop per l'exgrana Mossa en el partit d'ahir Juan Delgado intenta una acció vigilat de prop per l'exgrana Mossa en el partit d'ahir J.C.LEÓN/ L'ESPORTIU DE CATALUNYA
Esports Marc Molina
Diumenge, 12 Novembre 2017 16:53

No hi ha manera. Quan sembla que el Nàstic encara una bona ratxa de joc i resultats, sempre passa quelcom que impedeix que els granes acabin d'enlairar-se. Aquesta vegada, després d'una primera part exquisita, amb gol de Barreiro de penal, l'Oviedo aconseguia acorralar al Nàstic a la represa. Carlos Hernández empatava al 72' de cap i Aarón, de penal, donava la victòria als asturians a temps afegit.

El partit començava amb una bona combinació del conjunt grana que ha acabat amb un centre ras per banda dreta de Delgado, que cap jugador grana va poder rematar. Els granes començaven amb intensitat, i Tejera ho tornava a intentar al 8' en el llençament d'una falta. Poc després, Dimitrievski aturava un xut creuat de Aaron Ñíguez. El macedoni entrava contra tot pronòstic a l'onze inicial després de jugar ahir amb la seva selecció contra Noruega.

En el minut 21 succeïa la primera jugada decisiva del partit. Bruno Perone feia penalti a Saúl Berjón ha fallat un penalti realitzat per Bruno Perone, i ell mateix fallava la pena màxima enviant la pilota per sobre el travesser. fent embogir d’alegria als aficionats grana. A tot això, els granes es trobaven molt còmodes sobre la gespa, desplegant un joc molt solvent. A cinc minuts del descans, va ser l'exgrana Mossa qui cometia penal sobre Uche. Barreiro era l’encarregat d’executar la pena màxima i convertir el gol. La pena màxima feia justícia al joc desplegat, i el Nàstic marxava al vestidor amb avantatge al marcador.

La segona part començava tranquil·la sense cap ocasió clara de gol fins al minut 53’, quan Saúl Berjón provava un xut creuat des de fora l’areà que sortia desviat. Poc després, Dimitrievski feia una aturada de mèrit a un contraatac del Real Oviedo que finalitzava Linares i el macedoni enviava a córner. Al 65' ho provava novament Linares amb una rematada de cap que fregava la porteria grana. El Nàstic concedia tot el camp als asturians i es limitava a defensar el marcador. Quan pitjor moment pasaven els granes, Uche ha tingut dins l'àrea una clara ocasió per posar el 2-0, però el seu xut va ser molt defectuós (68').

L'Oviedo seguia picant pedra, i ha trobat el premi a la sortida d'un còrner, quan Carlos Hernández aconseguia rematar completament sol (72'). El Nàstic ha tingut un parell d'ocasions per tornar a avançar-se, inclòs un xut de Jean Luc que marxava per sobre el travesser. En el minut 89, el central Carlos Hernández veia la segona targeta groga i era expulsat del terreny de joc. Els granes tindrien cinc minuts en superioritat numèrica, però les cartes s'han tornat quan el col·legiat Pizarro Gómez ha xiulat un rigurós penal de Suzuki sobre Mossa. Aarón Ñiguez era l'encarregat de convertir la pena màxima en gol, certificant la temporada i deixant als tarragonins amb les mans buides.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: