Victòria per generar confiança

El Reus Deportiu s'ha endut els tres punts de la pista del Caldes (2-4)

Albert Casanovas condueix una bola davant la presència d'un jugador del Club Hoquei Caldes Albert Casanovas condueix una bola davant la presència d'un jugador del Club Hoquei Caldes CHCALDES
Dissabte, 11 Novembre 2017 21:47

Els jugadors de Jordi Garcia tenien ganes d'aconseguir una victòria que els donés regularitat en aquesta OK Lliga. El Reus Deportiu ha encarrilat de seguida el partit amb un gol matiner, al minut 3, de Joan Salvat (0-1). La primera part ha tingut diverses fases de joc però tant locals com visitants no han trobat encert de cara a porteria.

A la segona part ha passat tot el contrari. Albert Casanovas obria forat, al minut 37, marcant el 0 a 2 i, en la jugada següent, el Caldes retallava tornava a entrar en el partit amb un gol de Jacint Morera (1-2). Marín ha donat tranquil·litat en el darrer tram de partit quan, al minut 43, ha fet pujar el tercer gol roig-i-negre (1-3).

Al minut 45, el Reus Deportiu ha comès la desena falta, però el Caldes no l'ha aprofitat per tornar a aproximar-se en el marcador gràcies a Càndid Ballart, que ha aturat la directa. Però en la següent acció dels locals, Pol Gabans ha establert el 2 a 3. Encara hi havia partit i el Reus necessitava tenir molta cura en defensa. Però les aspiracions del Caldes han durat ben poc i, al minut 47', Joan Salvat ha fet el seu particular capicua i ha marcat l'últim gol dels reusencs (2-4).

Aquesta victòria a domicili serveix per fer pujar al Reus Deportiu fins a la tercera posició, amb 15 punts, gràcies a l'empat a casa del Noia Freixenet amb el Lleida.