Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell mira cap amunt

Va derrotar per la mínima el Lloret en un partit molt anivellat en què va haver de lluitar fins al final (3-2)

Imatge del partit disputat ahir al pavelló Joan Ortoll de Calafell entre el Vendrell i el Lloret Imatge del partit disputat ahir al pavelló Joan Ortoll de Calafell entre el Vendrell i el Lloret CEDIDA
Esports Esportiu
Dissabte, 11 Novembre 2017 08:30

El Vendrell va guanyar per la mínima el Lloret i va encadenar el seu tercer partit sense perdre. Els penedesencs tenen deu punts i comencen a mirar cap a la part alta de la classificació. L’enfrontament contra els lloretencs va ser molt disputat i fins al darrer instant van haver de lluitar per assegurar-se la victòria.

En els primers minuts els dos equips van tenir ocasions per inaugurar el marcador i la més clara va ser un xut al pal de Cristian Rodríguez. Els dos porters van mostrar la seva qualitat i el primer gol no va arribar fins a quatre minuts del descans, el 0-1 per als lloretencs. No havia passat ni un minut quan Roger Rocasalbas va empatar, i a mig minut del final del primer temps Eloi Mitjans va posar per davant el seu equip.

En els primers minuts de la segona meitat Jordi Ferrer va fer el 3-1 i els locals van passar a dominar més el partit. El Lloret, però, no es va rendir i va continuar lluitant i tenint ocasions. A deu minut del final els visitants van fer el 3-2 i van portar la incertesa al partit, perquè poc després van disposar d’una ocasió molt clara per empatar, però el porter Gerard Camps va estar molt atent. A tres minuts del final el Vendrell va disposar d’un penal per sentenciar, però Eloi Mitjans no va poder superar el porter visitant i el mínim 3-2 es va mantenir. En el darrer minut el Lloret va atacar amb cinc homes de pista i sense porter però el Vendrell va mantenir l’avantatge.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (3): Camps, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Mitjans i Navarro –equip inicial–; Edu Fernández i Rocasalbas.

Lloret Vila Esportiva (2): Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández i Gallardo.

Gols: 0-1 (21’) Plaza. 1-1 (22’) Rocasalbas. 2-1 (25¡) Mitjans. 3-1 (39’) Jordi Ferrer. 3-2 (40’) Marc Grau.

Àrbitres: J. Gómez i A. De la Hera.

Faltes: 8 del Vendrell i 8 del Lloret.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: