Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Tennis Tarragona organitza unes jornades de portes obertes

El club programa divendres i dissabte activitats obertes a tothom

El CTT obre les seves portes divendres i dissabte El CTT obre les seves portes divendres i dissabte CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2017 10:31

Aquest cap de setmana, el club de Cala Romana obre les seves instal·lacions a tots aquells esportistes que vulguin venir a conèixer el Club Tennis Tarragona (CTT). El club ha preparat diferents activitats esportives on els socis/es poden venir acompanyats. La secció del gimnàs és una de les que més protagonisme tindrà, realitzant fins a 12 activitats obertes en aquestes dues jornades.

Per la banda del tennis, CTT i HEAD preparen un clínic i test de material de la reconeguda marca a les pistes centrals del club durant el matí de dissabte.

El club recorda que les activitats són obertes a tothom, tant si s'hi va en companyia d’un soci com per compte propi. Les inscripcionss’han de realitzar a la recepció del club (places limitades) i cal respectar la normativa de les activitats.

També es realitzarà un sorteig de material i un concert vermut rumbero en directe a la mateixaplaça del club el dissabte, per tancar les jornadesesportiu-festives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: