Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria còmoda del Reus amb l’Arenys de Munt

Els reusencs s’han imposat per 5 gols a 1 al Palau d’Esports

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols del partit Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols del partit JOAN GOMIS
Esports Clàudia Bonet/ Reus Digital
Dimecres, 08 Novembre 2017 08:34

El Reus Deportiu ha guanyat per 5 gols a 1 a l’Arenys de Munt en el partit corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga. Una jornada que s’ha jugat entre setmana pels compromisos europeus. Els roig-i-negres van veure anul·lat el seu encontre de la lliga europea del passat cap de setmana per la cancel·lació del vol amb el qual viatjava el Viareggio, i que encara resta pendent de posposar la data. Amb la victòria a l’OK Lliga, els de Jordi Garcia sumen quatre victòries i se situen quarts a la classificació amb 12 punts.

Dues dianes de Raül Marín en dos minuts han avançat el Reus Deportiu al marcador, però Jordi Pérez ha escurçat les distàncies abans del descans amb el 2 a 1. En la represa, els roig-i-negres han seguit encertats de cara porteria i Albert Casanovas, especialista de la pena màxima, ha transformat un penal amb el tercer.

El davanter reusenc, Raül Marín, ha tornat a aparèixer per fer el quart de l’equip i el seu tercer gol del partit, al minut 40. Instants més tard, Andrea Bolcato ha vist una blava i el conjunt de Marc Comalat s’han quedat els dos minuts amb un home menys. Joan Salvat ha fet el cinquè i definitiu al 42. Els d’Arenys han comès la desena falta, però Torra no ha aconseguit anotar la directa i sense cap més canvi en l’electrònic s’ha arribat al final. El pròxim partit a l’OK Lliga dels de Jordi Garcia serà dissabte, a les 20:30h, a la pista del CH Caldes.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (5): Càndid Ballart, Joan Salvat, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín -cinc inicial- Romà Bancells.

CE Arenys de Munt (1): Alain Rivero, Gerard Cusachs, Andrea Bolcato, Jordi Pérez i Marc Roca - cinc inicial.

Àrbitres: Óscar Valverde i Miquel Lapedriza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: