El Vendrell talla la mala ratxa a costa del Reus Deportiu

El Reus Deportiu no ha pogut amb el Vendrell en un derbi molt igualat (3-2)

Imatge d'arxiu d'un derbi entre el Vendrell i el Reus Deportiu Imatge d'arxiu d'un derbi entre el Vendrell i el Reus Deportiu CEDIDA
Dimecres, 01 Novembre 2017 17:18

El CE Vendrell ha derrotat aquest migdia el Reus Deportiu en un derbi molt equilibrat. Els del Baix Penedès necessitaven una victòria per trencar la dinàmica negativa de resulats i sortir de la zona de descens de l'OK Lliga, mentre que el del Baix Camp no podien deixar escapar més punts si volien continuar en el grup dels quatre primers de la competició. El Reus Deportiu visitava el pavelló de Joan Ortoll de Calafell, on el Vendrell jugava com a equip local, amb la baixa d’última hora d’Àlex Rodríguez.

El Vendrell a començat avançant-se en el marcador amb un gol d’Edu Fernández al minut 13, i Cristian Rodríguez ampliaria l’avantatge local al minut 19. Romà Bancells escurçaria distàncies pocs minuts després, al 23. Amb el 2-1 s’arribaria al descans.

Complerts 5 minuts de la segona meitat, el Reus Deportiu disposaria d’una directa fruit de la desena falta del Vendrell, però Marín no podria batre Gerard Camps. Paral·lelament, al 34, Ferreti tampoc podria anotar davant Càndid Ballart la desena falta del Reus.

Al minut 34, Edu Fernández anotava el 3-1, que donava una mica d’aire al Vendrell. Malgrat els intents del Reus, no ha sigut fins al 48 que Casanovas anotaria el 3-2, i ja no hi hauria temps d’aconseguir el gol de l’empat.

Després d'aquest derbi, les tendèncie s'inverteixen. El CE Vendrell surt de la zona baixa i es planta a la novena posició amb 6 punts i el Reus Deportiu baixa del pom de dalt fins al sisè lloc, amb 9 punts.

El proper partit del Reus Deportiu serà dissabte 4 de novembre, a les 16h, a Igualada contra el Viareggio en la primera jornada de la fase de grups de la Copa d’Europa. El CE Vendrell reprendrà a la competició de la lliga, el proper 7 de novembre, a la pista de l'Alcoi.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (3): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial – Iker Casado, Cristian Rodríguez, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

Reus Deportiu (2): Càndid Ballart (p), Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín - cinc inicial – Joan Salvador Escala, Joan Salvat, Pere Tella, Ferran Giménez i Juan José Matilla (p).

Gols
1-0 (12') Edu Fernández; 2-0 (18') Cristian Rodríguez; 2-1 (23') Romà Bancells; 3-1 (42') Edu Fernández, i 3-2 (48') Albert Casanovas.

Àrbitres: Villar i López Leiton.