El Vendrell cau a la pista del Caldes

Els vendrellencs han anat  tot el partit a remolc del Caldes i la reacció ha arribat massa tard

Un jugador del Caldes celebrant un dels gols davant del Vendrell Un jugador del Caldes celebrant un dels gols davant del Vendrell KILIANCC/ CH CALDES
Diumenge, 15 Octubre 2017 00:07

El CE Vendrell va perdre 4 a 2 a la pista del Caldes en la segona jornada de l'OK Lliga i, provisionalment, se situa en el novè lloc de la classificació a l'espera del resultat de tres partits.

A la primera part, el Caldes va aprofitar les ocasions que va tenir per posar-se amb un 2 a 0 al descans. Aquest resultat es va veure ampliat a pocs segons de la represa. El Vendrell va fer tot el possible per sobreposar-se, però es va trobar una defensa local molt ben ordenada. No va ser fins al tram final que van arribar els gols del Vendrell, però el Caldes va aprofitar la falta directa, a causa de les 10 faltes dels baixpenedesencs, per mantenir el marcador controlat. El partit va finalitzar amb el resultat de 4 a 2.

El proper dissabte 21 d'octubre, a les 16 h, al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell jugarà la tercera jornada de l'OK Lliga contra el FC Barcelona.

Fitxa tècnica:

Recam Làser CH Caldes (4): Cesc Campor (p), Jacint Molera, Xavier Rovira, Pol Galbas i Roger Acsensi - cinc inicial –, Ferran Rosa, Alexandre Acsensi, David Garcia, Marcos Blanque i Víctor Sierra (p).

CE Vendrell (2): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Roger Rocasalbas i Cristian Rodríguez - cinc inicial –, Eloi Mitjans, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Edu Fernández i Pol Ferrer (p).

Gols

1-0 (6') Pol Galbas; 2-0 (14') Alexandre Acsensi; 3-0 (25') Roger Acsensi; 3-1 (46') Jordi Ferre, de falta directa; 4-1 (47') Ferran Rosa, de falta directa, i 4-2 (48') Cristian Rodríguez.

Àrbitres: Valverde i Sandoval.