Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Progressa adequadament

Un bon Nàstic supera sense gaires problemes al Granada (2-0) amb dos gols d'Uche | Els granes agafen aire i es col·loquen, amb un partit menys, a tocar de la zona de descens

Ike Uche celebrant un dels gols que va marcar ahir al Nou Estadi Ike Uche celebrant un dels gols que va marcar ahir al Nou Estadi JUDIT FERNÁNDEZ/ L'ESPORTIU
Esports Marc Molina
Dimecres, 11 Octubre 2017 21:36

Reacció necessària. El Gimnàstic de Tarragona s'ha posat el mono de treball i quallat un partit molt solvent per emportar-se sense excessius problemes a un Granada que s'ha vist desbordat per un Ike Uche que ha portat gran part del pes ofensiu del seu equip. L' africà obria la llauna al 26', i només cinc minuts després ampliava distàncies. A la segona meitat, els homes de Rodri s'han dedicat a conservar el resultat per sumar la segona victòria de la temporada 

El Nàstic va buscar tenir el domini de la pilota des de bon començament. Ja en la primera jugada del partit, els granes van buscar la porteria de Javi Varas amb un xut que va acabar en el primer servei de córner. El Granada, que no renunciava a la possessió, va arribar un parell de vegades amb perill abans del primer quart d’hora de joc. La primera, amb una centrada tancada de Pierre Kunde que no va trobar rematador, i la segona, una passada de la mort que li va quedar massa enrere a Antonio Puertas.

Amb el pas dels minuts, el partit es va començar a obrir, i tots dos equips gaudien de més espai per trenar les jugades. Quan es portaven 26 minuts de joc, Gaztañaga va filtrar una passada dins de l’àrea per a Ike Uche, qui no va fallar davant la sortida de Javi Varas per avançar als tarragonins. El gol va esperonar als tarragonins, que lluny de conservar la distància, van acusar el seu domini sobre els andalusos. Només cinc minuts després, Uche va prendre la pilota a tres quarts de camp, i des de la mateixa posició que en el primer gol, va batre de nou per baix a Varas.

El Nou Estadi no donava crèdit davant la millor versió d’un Nàstic que va tenir, dos minuts després, una nova ocasió per anotar el tercer gol. El Granada, en canvi, malgrat tenir una oportunitat clara d’escurçar distàncies, Xavi Molina va estar molt atent sota pals per aturar el xut. Els nazaries, tot i gaudir d’un parell més d’aproximacions, el Nàstic no va suar per mantenir el resultat al descans.

Molt més intens va sortir el Granada els segons 45 minuts, amb possessions llargues i aproximacions a la porteria de Dimitrievski. En una doble ocasió, el porter macedoni i el caapità Molina van evitar el gol visitant quan no encara no es complia el minut cinc de la represa. Els andalusos van seguir amb el domini clar del joc, mentre el Nàstic, ben tancat al darrera, buscava la contra per sentenciar definitivament el partit.

La parròquia grana va acominadar amb una ovació a Ike Uche, protagonista del partit, quan va estar substituït per Juan Delgado. El tècnic Rodri buscava així la velocitat del xilè per aprofitar els espais que concedien els granadins. Amb el marcador a favor, els granes es van encarregar d’anar refredant el partit, davant un Granada molt nerviós que es va començar a carregar de targetes grogues. Malgrat els intents del Granada per retallar distàncies, els granes van aconseguir mantenir la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: