Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord de col·laboració entre el Reus Deportiu i Vermuts Miró

Miró apareixerà a la part posterior dels pantalons del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu

Miró apareixerà a la part posterior dels pantalons del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu Miró apareixerà a la part posterior dels pantalons del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Octubre 2017 17:52

Aquest dimecres 11 d'octubre s'ha firmat a les instal·lacions del Reus Deportiu un conveni de col·laboració entre el Reus Deportiu i Vermuts Miró. Així doncs, a partir d'ara, Miró apareixerà a la part posterior dels pantalons del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu.

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, ha assegurat que és un orgull que dues entitats reusenques signin aquest acord, destacant la voluntat d'ambdues de fer ciutat i seguir col·laborant amb les entitats i gent de Reus. Per la seva banda, el gerent de Vermuts Miró, Carles Prats, ha declarat que la col·laboració entre les dues parts és beneficiosa per ambdues entitats, que representen dues de les senyes d'identitat de la ciutat de Reus: el vermut i l'hoquei patins.

Cal recordar que el passat mes de juny, Miró va homenatjar el Reus Deportiu amb el 'Vermut de les 8 Copes', dedicat a les 8 Copes d'Europa que ha conquerit el Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: