Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

150 voluntaris dels Jocs visitaran l’Anella Mediterrània

La visita serà exclusiva i guiada per les instal·lacions abans de la seva obertura oficial

Una de les visites dels Voluntaris 2018 Una de les visites dels Voluntaris 2018 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Setembre 2017 17:18

El Departament de Voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ha iniciat un seguit de visites a l’Anella Mediterrània dirigides als voluntaris dels jocs. Una setmana abans que l’accés a aquesta zona sigui lliure per a tota la ciutadania, Tarragona 2018 realitza aquestes visites en exclusiva per a tots els voluntaris que així ho desitgin.

D’aquesta manera, en visites grupals que es realitzaran en torns al llarg d’aquest cap de setmana, els Voluntaris 2018 podran conèixer de primera mà l’Anella Mediterrània –ubicada al barri de Campclar- i tots els equipaments que la formen com el nou Palau d’Esports, el renovat Estadi d’Atletisme, la gran zona enjardinada o l’espai on s’hi construirà en breu la nova piscina de 50 metres. En total, seran unes 150 persones les que ja s’han inscrit per conèixer la infraestructura abans que obri oficialment les seves portes. Això serà a partir del dilluns, 2 d’octubre, quan l’Estadi d’Atletisme tornarà a donar servei als clubs de la ciutat i quan obri novament les instal·lacions esportives municipals ubicades al barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: