Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Robert Casín aconsegueix una nova victòria a la Travessia de Coma-ruga

El nedador tarragoní aconsegueix la cinquena victòria de la seva carrera

El tarragoní Robert Casín va guanyar la Travessia de Coma-ruga El tarragoní Robert Casín va guanyar la Travessia de Coma-ruga CEDIDA
Esports Marc Molina
Dijous, 07 Setembre 2017 06:00

El nedador tarragoní Robert Casín va sumar una nova victòria al seu palmarès, en guanyar la Travessia de Coma-ruga, al Vendrell, el passat diumenge. Tot i ser una travesia curta pel perfil de Casín, només dos kilòmetres, on és molt difícil realitzar canvis de ritme per despenjar-se, Robert Casín ha aconseguit manternir-se de principi a fi en el grup capdavanter, arribant a la meta en primera posició. Aquesta victòria suposa la cinquena en l'historial de Robert Casín, així com el dotzè podi.

El pròxim diumenge, Casín tornarà a competir en una travessia. Aquesta vegada serà al Pantà de Sant Llorenç de Montgai, a la comarca de la Noguera, puntuable per a la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes, classificació on Casín ocupa la vuitena posició a la general. D'altra banda, el 30 de setembre es disputarà la Final de la Copa d'Espanya, on els punts valdran el triple.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: