Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’arribada de ‘La Vuelta’ obre l'Anella Mediterrània a la ciutadania

La finalització de la 4a etapa de l’esdeveniment esportiu tindrà lloc en les noves instal•lacions dels Jocs Mediterranis 2018

La ciutadania podrà conèixer, avui, les noves instal·lacions dels Jocs Mediterranis 2018 La ciutadania podrà conèixer, avui, les noves instal·lacions dels Jocs Mediterranis 2018 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Agost 2017 09:22


L’Anella Mediterrània podrà ser visitada per la ciutadania per primera vegada avui, 22 d’agost, amb l’arribada de ‘La Vuelta’. Les instal•lacions, situades a Campclar i epicentre dels Jocs Mediterranis 2018, acolliran avui l’arribada de la caravana ciclista de ‘La Vuelta’, on finalitzarà la 4a etapa, la qual serà massivament seguida per televisió, amb 1,5 milions d’espectadors aproximadament, i retransmesa per més de 140 televisions d’arreu del món. L’arribada dels ciclistes està prevista entre les 17:27h i les 17:54h, la qual cosa provocarà restriccions de trànsit al llarg del recorregut.

Per primera vegada, l’Anella Mediterrània estarà oberta perquè pugui ser visitada per a tothom qui ho desitgi. Els visitants podran comprovar de primera mà la urbanització d’un terreny de 28 hectàrees enmig dels barris de Ponent i veure des de fora l’abast de les remodelacions al Complex Esportiu de Campclar i l’estadi d’atletisme, així com la construcció del nou Palau d’Esports. El centre poliesportiu es completarà els propers mesos amb la remodelació del velòdrom i la construcció de la piscina de 50 metres. El recinte de l’Anella obrirà al públic a partir de les 15 h, aproximadament perquè la gent pugui anar arribant.

L'arribada de l'etapa, que sortirà d'Escaldes-Engordany, està prevista entre les 17.27 h i les 17.54 h, segons els diferents horaris previstos per l'organització. Des del migdia estarà ubicat al camp de rugbi de l’Anella Mediterrània el Parque Vuelta, amb activitats lúdiques i festives proposades pels patrocinadors i col•laboradors de la cursa ciclista.

La Vuelta Júnior Cofidis

A partir de les 15:30h, tindrà lloc la sortida de La Vuelta Júnior Cofidis, on participaran una vuitantena d’infants de 8 a 12 anys de les escoles de la ciutat. Els joves participants cobriran un breu recorregut que sortirà del carrer Riu Ciurana i arribaran a la mateixa línia de meta que els ciclistes professionals. Aquesta petita cursa serà el punt final del projecte Aula Ciclista Cofidis, amb el qual durant l’últim trimestre del curs passat es van realitzar xerrades de seguretat vial i de ciclisme de competició, a més d’una petita sessió pràctica, a deu escoles de la ciutat.

Restriccions de trànsit al llarg del recorregut

El pas dels ciclistes comportarà diferents afectacions al trànsit. D'aquesta manera, durant tot el dia estarà prohibit l'estacionament al carrer Coure del polígon Riu Clar, a l'avinguda Andorra i els carrers Riu Segre i Riu Ciurana. El recorregut farà que des de les 7 h, amb el muntatge del dispositiu de la línia de meta, es produeixin restriccions de trànsit als carrers riu Segre, riu Ciurana i voltants. Progressivament les afectacions arribaran també a la T-11. I entre les 16h i les 18 h, segons les aglomeracions de públic i l'horari real de la cursa, es produiran talls importants de trànsit en el recorregut i els seus voltants.

El recorregut que seguiran els ciclistes al seu pas per la ciutat és el següent: Constantí TV-7211; carrer del Coure, Polígon Industrial Riu Clar; pas superior A-27 Rotonda Autopista; accés a la N-240; Av. del Principat d' Andorra, plaça Tàrraco per la dreta, Av. De Roma, N-340a, rotonda Autolica dreta cap a T-11, plaça Europa per l’esquerra, T-11, pas inferior; rotonda gir a la dreta sentit a carrer Bloc Francolí (és la rotonda de l'Autolica cap a la plaça d'Europa i T-11); rotonda esquerra T-11; Cruïlla rotonda esquerra, cap a carrer Riu Segre; ir a la dreta al carrer Riu Ciurana; cruïlla rotonda, que es pren en sentit contrari, gir a la dreta i recta de meta; i finalment, la Meta, Tarragona, Anella Mediterrània 2018.

L’Ajuntament de Tarragona recomana desplaçar-se a l’Anella Mediterrània en transport públic. Les parades més properes a les instal•lacions, avui, seran Segre (Línia 6), Tarradellas i La Salle (Línia 54), Tarradellas (Línia 3) i Carretera València 214 i Carretera València 224 (Línia 30). El pas de ‘La Vuelta’ també comportarà que, des de les 16 fins a les 18 h, l’EMT realitzi recorreguts alternatius a la gran majoria de línies. Aquests canvis no afectaran les parades esmentades, però sí que poden implicar els recorreguts per arribar-hi. Per comprovar els canvis es pot fer al web de l’EMT. En el cas de les persones que vulguin desplaçar-se fins a l’Anella en vehicle particular, la millor alternativa per aparcar és l’estacionament de Bonavista, on els diumenges s’ubica el Mercadet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: