Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Àlex López marxa traspassat al Mallorca

El Gimnàstic va anunciar ahir l’acord amb el club balear pel davanter de Calafell

Àlex López, en un partit disputat aquesta temporada contra el Girona Àlex López, en un partit disputat aquesta temporada contra el Girona JUDIT FERNÀNDEZ/ L'ESPORTIU
Esports Esportiu
Dimarts, 11 Juliol 2017 08:44

El Nàstic continua avançant en el capítol de sortides i ahir va confirmar el traspàs d’Àlex López al Mallorca. El davanter tanca una etapa de dues temporades a Tarragona i segueix el mateix camí que Manolo Reina. Val a dir, això sí, que mentre que el porter se’n va anar lliure, en el cas de l’atacant de Calafell els dos clubs han pactat un traspàs. I és que el Mallorca afronta aquest mercat amb la butxaca plena després d’haver tancat la venda de Brandon Thomas al Rens francès per 3 milions d’euros. El d’Àlex López és el tercer traspàs del Nàstic aquest estiu després dels d’Ondoa i Lobato, tot i que ben aviat es poden acabar de certificar també els de Gerard Valentín i Uche.

Lanzarote, en l’òrbita

Lluís Carreras podria disposar la pròxima temporada d’un jugador que coneix molt bé de la seva etapa a Sabadell i també a Saragossa: Manu Lanzarote. El club grana, això sí, està pendent que el mig rescindeixi amb el conjunt aragonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: