Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla acull uns 170 atletes per a la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa Elit

Els triatletes, provinents dels cinc continents, coneixeran la prova que hauran de disputar pels Jocs

Una de les proves que tindrà lloc aquest diumenge, 2 de juliol, a Altafulla Una de les proves que tindrà lloc aquest diumenge, 2 de juliol, a Altafulla CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2017 17:18

Altafulla serà el proper 2 de juliol la capital del Triatló amb la disputa de la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa Elit de Triatló Sprint, que organitza la Federació Espanyola de Triatló i l’Ajuntament d’Altafulla.

Esportistes dels cinc continents faran que el municipi se situï al costat de grans ciutats del món com Yokohama o Rotterdam i pugi un esglaó més en el seu posicionament com a seu d’un dels esports amb major projecció internacional. Guanyadors i guanyadores de proves de la Copa del Món i de les Sèries Mundials es reuniran a Altafulla per oferir un gran espectacle i on el municipi ha de servir d’exemple de col·laboració ciutadana, capacitat organitzativa i integració i convivència amb persones de capacitats diferents a les nostres.

La prova

La cita d’aquest diumenge no només servirà com a prova test pels organitzadors, sinó que també pels triatletes que tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà la prova que hauran de disputar el 23 de juny de 2018. El circuit està estructurat en 750 metres de natació a una volta, quatre voltes de 5km de ciclisme, i dues voltes de 2,5km de cursa a peu.

Per a la Copa del Món de Paratriatlló ja està confirmada la participació de 63 atletes, arribats de dotze països de quatre continents. D’aquests destaquen la britànica Jade Jones, i els espanyols Eva Moral, Kini Carrasco, Alejandro Sánchez, Jairo Ruiz, Héctor Catalá i Susana Rodríguez.

Per a la Copa d’Europa Elit de Triatló Sprint també s’han confirmat 103 atletes provinents de 23 països de cinc continents com l’espanyol Cesc Godoy o el brasiler Danilo Pimentel.

Congrés de les federacions internacionals

D’altra banda, la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla acollirà dissabte, a partir de les 11h, un congrés de les federacions internacionals i on es duran a terme les eleccions al Comitè Executiu de l’Associació del Mediterrani de Triatló. Està confirmada la representació de les federacions de França, Itàlia, Espanya i Marroc, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: