Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 53 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada recorrerà 1.289 km de les comarques de Tarragona

El ral·li incorpora cinc trams nous, un dels quals passarà per primer cop a la història pels municipis de Rauric (Llorac), Conesa i Savallà del Comtat

El 53 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada s'ha presentat aquest divendres a la Diputació de Tarragona El 53 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada s'ha presentat aquest divendres a la Diputació de Tarragona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 16 Juny 2017 16:21

Torna una nova edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que tindrà lloc entre el 6 i el 8 d'octubre, i que recorrerà 1.289,43 quilòmetres de les comarques de Tarragona i que enguany no passarà per Barcelona. Aquest esdeveniment impulsat al territori per la Diputació de Tarragona comptarà enguany amb 19 trams cronometrats, cinc dels quals seran nous. Un d'aquests durà el ral·li, per primer cop, a Conesa, Savallà del Comtat i Rauric (Llorac), a la Conca de Barberà.

El recorregut per l'interior

A més del de Savallà, el RallyRACC també incorpora en aquesta edició altres quatre trams nous que passaran pel Pont d'Armentera, l'Albiol, Riudecanyes i Santa Marina, a més de noves mesures de seguretat. Puntuable per al mundial, aquest esdeveniment esportiu i turístic és l'únic campionat mundial que compta amb un recorregut que combina terra i asfalt. Més de 80 països del món podran veure en directe part RallyRACC, gràcies a la retransmissió de dos dels seus trams.

Els detalls sobre l'itinerari i les novetats del 53è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada s'han fet públics aquest divendres al Palau de la Diputació de Tarragona. A l'acte de presentació hi han assistit el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer; el president del RACC, Josep Mateu; l'alcalde de Salou, Pere Granados; el director General de PortAventura World, Fernando Aldecoa, i el director de l'àrea esportiva del RACC, Aman Barfull. Els diputats de la Diputació de Tarragona Imma Costa, Mateu Montserrat i Joan Olivella també hi han estat presents.

Salou-PortAventura World i Costa Daurada

Per tretzè any consecutiu, el RallyRACC s'organitza amb epicentre en el triangle Salou, PortAventura World i Costa Daurada. Segons les dades que es deriven de l'estudi encomanat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a l'Observatori d'estudis turístics de la Costa Daurada, al llarg dels dies de realització de la prova el nivell mig d'ocupació assolit l'any passat va ser del 69,1% sobre un total de 28.687 places ofertades, generant-se un total de 198.246 pernoctacions, bona part de les quals es van derivar directament de la realització de la prova.

A més, en l'edició del 2016 unes 159.353 persones van assistir al RallyRACC de les quals 131.288 van ser presents a més d'un tram i van pernoctar a establiments de la demarcació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: