Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte 'Futbolnet' de l'Arboç,un exemple als valors del futbol

En total, hi han participat 46 nens 

Els participants del projecte 'Futbolnet' van poder gaudir d'una jornada al Camp Nou Els participants del projecte 'Futbolnet' van poder gaudir d'una jornada al Camp Nou CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 25 Mai 2017 16:18

El passat dissabte va concloure el projecte 'Futbolnet, qui té valors guanya', una iniciativa impulsada per la Fundació del Futbol Club Barcelona i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç.

En l'acte de cloenda van participar l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, i el patró de la Fundació FC Barcelona, Josep Maldonado. La Plaça de Catalunya de l'Arboç es va omplir per presenciar l'acte de cloenda d'un projecte engrescador en el que han participat un total de 46 nens.

A més, els nens inscrits en aquest projecte van poder gaudir d'un dia a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, on van poder visitar el museu, el Camp Nou i veure un partit de la Segona Divisió B al Mini Estadi, corresponent al FC Barcelona B - Ebro. El cost de totes les activitats va ser sufragat en la seva totalitat per la Fundació del FC Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: