Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els socis del Nàstic podran convidar a un amic a veure el partit contra el Girona

El Nàstic regala una entrada a tots els socis per a omplir el Nou Estadi de cara al matx contra el Girona

Els socis granes podran convidar a un amic en el decisiu partit contra el Girona Els socis granes podran convidar a un amic en el decisiu partit contra el Girona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 16:48

El Nàstic es juga les carxofes en els darrers quatre partits de LaLiga1|2|3, i sap que el suport del seu públic és essencial. Amb l'objectiu de què no s'escapi cap punt en els dos partits que resten al Nou Estadi, el club grana ha llençat una promoció adreçada a tots els seus socis.

De cara al pròxim partit davant el Girona CF, tots els socis abonats podran recollir una entrada de la seva localitat, totalment de franc. Des d'aquesta tarda i fins al dia de partit, tots els socis que desitgin venir acompanyats dels seus amics i/o familiars podran passar per les oficines a retirar la corresponent entrada. A banda, es posaran a la venda entrades, al preu habitual de 15 € Gol, 20 € Preferent i 30 € Tribuna. Cal remarcar que durant aquesta setmana només podran comprar tickets els socis granes.

A més a més, com en anteriors partits, els socis i també els aficionats no abonats, podran beneficiar-se novament d'una promoció a la Nàstic Hummel Store. Per la compra de qualsevol de les samarretes oficials de joc o kits infantils del present curs esportiu 2016-2017, al preu de 35€ la unitat, rebran dues entrades de franc a la zona de Gol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: