Guillem Garcia guanya el Trofeu 15 d’abril de la Copa Espanya júnior de ciclisme a la Canonja

El ciclista de l’equip Bicis Esteve, ha estat el guanyador de la tercera edició del Trofeu 15 d’abril, cursa puntuable per la Copa Espanya Júnior

Guillem Garcia es va proclamar guanyador dissabte de la tercera edició del Trofeu 15 d'abril de la Canonja Guillem Garcia es va proclamar guanyador dissabte de la tercera edició del Trofeu 15 d'abril de la Canonja WWW.LA-CAPSA.COM
Dilluns, 17 abril 2017 19:10

Guillem Garcia, júnior de segon any, es va imposar dissabte a l’sprint a la mateixa línea de meta amb el mateix crono que Adrián González (Fundación Víctor Sastre) i amb quatre segons d’aventatge sobre Lorenzo Pardo (team Giménez Ganda-Primoti). Tots tres, que van invertir un temps de dues hores i 50 minuts en recórrer els 108 quilòmetres de l'itinerari, s’havien escapat a només 10 kms. de l’arribada del grup capdavanter de cursa, integrat per 14 ciclistes, i van aconseguir mantenir les diferències. El grup de perseguidors va acabar entrant a 13 segons, encapçalat per Lorenzo Finkler (Cartagena ESETEC).

Dels 190 ciclistes participants, només 111 han arribat a meta. L’exigent recorregut, de 108,5 quilòmetres,comptava amb l’ascensió als colls d’Alforja, Porrera i la Teixeta, tots tres de segona categoria, com a principals obstacles del dia. Els ports de muntanya van marcar sens dubte les diferències. El circuit de la prova transcorria per Vila-seca, Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alforja, Porrera, Riudecols, Reus ambl’arribada final a la Canonja. Hi havia sprints especials a Montbrió del Camp i Montbrió del Camp.

En la resta de classificacions Miguel López (Ginestar-ULBSports J) va ser el vencedor en júniors de primer any; la Fundación Victor Sastre, per equips; Juan Fernando Calle (Plataforma Central Iberum) en la muntanya (va ser el primer en coronar els de Porrerai la Teixeta); Daniel Howley (Valverde Team) en els sprints especials (es va imposar en els dos ubicats a Vinyols i elsArcs i Montbrió del Camp).

La prova, emmarcada dins dels actes de la Festa de la Municipalitat, va comptar amb la presència dels equips Cartagena Esetec, Valverde Team, Polartec Fundación Contador, Castillo de Onda Zafiro, Fundación Víctor Sastre, Bathco, MMR Academy, Plataforma Central Iberum, Gimenez Ganga – Primoti, Bicis Esteve, Fenavin Turismo Ciudad Real, GSport, Aseguras-Indupime, Oferbikes – Metal Lube, GinestarULBSport, CorviTotNet, Six2 Respetad 1.5, Sanse Rotor, TrekQuadis, Turismo Villanua, Trans-Lujan Mollet, Bicicletas Salchi, EcotisaGoerna i Infinobras-Momparler. Cada equip podia inscriure un màxim de vuit corredors.