Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Clínica Curull s'ecarregarà de la salut bucodental del futbolistes del Nàstic

Tots els jugadors del club grana rebran exploracions exhaustives dues vegades per temporada

Els jugadors del Nàstic han passat per la Clínica Curull. Els jugadors del Nàstic han passat per la Clínica Curull. CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Març 2017 12:17

La Clínica Curull i el Gimnàstic de Tarragona han arribat a un acord de col·laboració per cuidar la salut bucodental dels jugadors del primer equip grana i dels 39 equips que formen la cantera del club. La Clínica oferirà a principi i finals de temporada una exploració exhaustiva amb l'objectiu de detectar qualsevol problema bucodental i que els jugadors adquiereixin un bon hàbit de neteja. 

Per a la Dra. Conchita Curull, l'objectiu de la col·laboració és "conscienciar de la relació existent entre l'esport i la salut bocudental, que la major part dels esportistes desconeixen". I és que la doctora ha explicat algunes de les relacions entre la salut bucodental i diferents tipus de lesions: "és comú que una infecció de dents o genives porti a una sobrecàrrega muscular, així com una mala oclusió pot derivar en problemes d'equilibri."

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: