Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació adequa un mur de la Morera de Montsant que presentava perill de despreniments

L'ens supramunicipal ha destinat més de 60.000 euros a aquesta actuació i a d'altres zones malmeses del poble

La Diputació de Tarragona, a través de la unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori del SAM, ha dut a terme la redacció i direcció de diferents actuacions a la Morera de Montsant, entre les quals destaca l'adequació d'un mur que presentava perill de despreniment de terres. En aquest, situat al carrer de la Font, a l'entrada de la població, s'ha construït un nou tram aplacat amb pedra del país per encaixar els dos murs existents.

A la part superior s'ha realitzat l'esbrossat i anivellament del talús estenent una capa de formigó per evitar l'erosió, i s'ha col·locat una barana d'acer entroncada amb l'existent sobre el mur de pedra, per evitar caigudes. Així mateix, per solucionar l'acumulació d'aigua pluvial al vial superior, s'ha instal·lat un nou col·lector i reixes interceptores en els punts baixos.

D'altra banda, la Diputació també ha redactat i dirigit la reparació de zones malmeses de l'interior de la població, on el paviment de formigó era més defectuós. Aquestes actuacions, juntament amb l'adequació del mur del carrer de la Font, han tingut un pressupost de 63.791,12 euros, dels quals 60.601,28 finançats per la Diputació a traves del PAM, i la resta a través de l'Ajuntament.

El mur adequat a la Morera de Montsant. El mur adequat a la Morera de Montsant. CEDIDA.

L'ens supramunicipal ha destinat més de 60.000 euros a aquesta actuació i a d'altres zones malmeses del poble

La Diputació de Tarragona, a través de la unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori del SAM, ha dut a terme la redacció i direcció de diferents actuacions a la Morera de Montsant, entre les quals destaca l'adequació d'un mur que presentava perill de despreniment de terres. En aquest, situat al carrer de la Font, a l'entrada de la població, s'ha construït un nou tram aplacat amb pedra del país per encaixar els dos murs existents.

A la part superior s'ha realitzat l'esbrossat i anivellament del talús estenent una capa de formigó per evitar l'erosió, i s'ha col·locat una barana d'acer entroncada amb l'existent sobre el mur de pedra, per evitar caigudes. Així mateix, per solucionar l'acumulació d'aigua pluvial al vial superior, s'ha instal·lat un nou col·lector i reixes interceptores en els punts baixos.

D'altra banda, la Diputació també ha redactat i dirigit la reparació de zones malmeses de l'interior de la població, on el paviment de formigó era més defectuós. Aquestes actuacions, juntament amb l'adequació del mur del carrer de la Font, han tingut un pressupost de 63.791,12 euros, dels quals 60.601,28 finançats per la Diputació a traves del PAM, i la resta a través de l'Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Baner ROM 300x250px 1 Advertisement
No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: