Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una vintena de vaixells de mercaderies esperen que s'alliberi espai al Port de Tarragona per descarregar

Representants de l'ens portuari es reuneixen amb estibadores i l'ASFAC per garantir el subministrament de cereals

Imatge d'un vaixell carregat de cereals descarregant la mercaderia al Port de Tarragona Imatge d'un vaixell carregat de cereals descarregant la mercaderia al Port de Tarragona ELOI TOST / ACN
Economia i negocis ACN
Divendres, 30 Desembre 2022 15:00

Una vintena de vaixells de mercaderies esperen que s'alliberi espai al moll del Port de Tarragona per descarregar, la meitat dels quals transporten cereals i altres productes alimentaris. Segons l'ens portuari, l'ocupació actual del moll tarragoní és quasi complerta i està previst que a partir del 8 de gener arribin dos vaixells carregats amb farina de soja. D'altra banda, quatre embarcacions amb 200.670 tones de blat estan en procés de descàrrega als molls d'Aragó, Navarra i Castella. Representants de la infraestructura portuària s'han reunit aquest dijous amb les empreses estibadores i l'Associació Catalana de Fabricants d'Aliments Compostos (ASFAC) per garantir el subministrament de cereals.

En aquests moments, la vintena d'embarcacions pendents d'entrar al port tarragoní tenen pendent descarregar 76.000 tones de blat, 192.600 tones de panís, 26.000 tones de farina de soja i dues embarcacions amb 34.000 tones de polpa de remolatxa i centení. Actualment, als magatzems del port de Tarragona s'hi troben més de 580.000 tones de cereals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: