Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El secretari general del Ministeri d'Indústria visita el sector petroquímic de Tarragona

Qüestions com l’elevat cost de l'energia, les infraestructures viàries i ferroviàries o el retard en la implantació de les xarxes tancades de distribució elèctrica s'han tractat en la reunió

El secretari general del Ministeri d'Indústria, Raül Blanco, ha visitat aquest dimarts la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) El secretari general del Ministeri d'Indústria, Raül Blanco, ha visitat aquest dimarts la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) AEQT
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 13 abril 2022 07:17

El secretari general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Govern de l’Estat, Raül Blanco, ha visitat aquest dimarts la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), on s’ha reunit amb el president de l’associació, Rubén Folgado, i amb el vicepresident, Ignasi Cañagueral. Durant la trobada, el secretari general ha intercanviat impressions amb els dirigents de l’AEQT, i s’ha interessat per la realitat del sector petroquímic de Tarragona. Qüestions com l’elevat cost de l’energia, les infraestructures viàries i ferroviàries o el retard en la implantació de les xarxes tancades de distribució elèctrica han format part dels temes tractats en la reunió.

Al secretari general d’Indústria l’han acompanyat la diputada al Congrés per Tarragona, Sandra Guaita, el senador Santiago Castellà, els diputats al Parlament de Catalunya, Rubén Viñuales i Rosa Maria Ibarra, i el subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté.

La visita de Blanco a la seu de l’AEQT se suma a la que ja va realitzar aquest dilluns al Complex Industrial de Repsol a Tarragona. El secretari general, que va ser rebut pel conseller delegat de Repsol, Josu Jon Imaz, i pel director del Complex Industrial, Javier Sancho, es va reunir amb directius de la companyia i va conèixer de primera mà el principals projectes que Repsol està desenvolupant al complex de Tarragona, marcats per la descarbonització, la circularitat i la digitalització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: