Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sector de l'hostaleria celebra la fi de les restriccions i demana que no es tornin a aplicar

El gremi lamenta que han perdut la campanya de Nadal i que han de tornar els crèdits ICO

Un cambrer servint plats en una de les terrasses dels restaurants de la plaça de la Font de Tarragona, després de les noves restriccions acordades pel Govern Un cambrer servint plats en una de les terrasses dels restaurants de la plaça de la Font de Tarragona, després de les noves restriccions acordades pel Govern MAR ROVIRA / ACN
Economia i negocis ACN
Dimarts, 25 Gener 2022 13:40

La Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha celebrat que el Govern aixequi les restriccions en trobades, aforaments i horaris a partir de divendres. Amb tot, des del gremi afirmen que no s’haurien d’haver aplicat “mai” i han lamentat que han perdut la campanya de Nadal.

El sector espera que les autoritats sanitàries no tornin a acordar noves mesures restrictives. “Els mesos de gener i febrer són una travessia pel desert a la província, sense arguments no se’ns ha permès fer calaix; les dades a la resta de comunitats han confirmat que no són pitjors que les d’aquí”, ha denunciat el president de l’AEHT, Francesc Pintado.

També s'ha queixat que han de començar a retornar els crèdits ICO.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: