Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CoopCamp concedeix el segell "Aquí assessorem l’economia social" a les gestories especialitzades

El Segell s'atorgarà a les gestories i professionals que assisteixin a les sessions de formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa

L'Ateneu CoopCamp impulsa el segell de formació contínua “Aquí assessorem l’Economia Social” per a gestories i assessories del territori especialitzades en economia social i solidària L'Ateneu CoopCamp impulsa el segell de formació contínua “Aquí assessorem l’Economia Social” per a gestories i assessories del territori especialitzades en economia social i solidària CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Setembre 2021 18:07

Juntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, l’Ateneu CoopCamp impulsa el segell de formació contínua “Aquí assessorem l’Economia Social” per a gestories i assessories del territori especialitzades en economia social i solidària.

Per poder-lo aconseguir és imprescindible que les empreses gestores participin de l’itinerari formatiu proposat per l’Ateneu i on l’objectiu és facilitar-los eines i recursos perquè puguin oferir un bon servei de gestió i suport a l’administració d’empreses cooperatives, un sector en creixement. Només al Camp de Tarragona, els darrers 4 anys s’han creat més de 40 nous projectes cooperatius.

La primera sessió de l’itinerari tindrà lloc el dilluns 13 de setembre i tractarà els principals avantatges de les cooperatives, com a model societari i organitzatiu. El dimecres dia 15 s’abordarà el règim laboral i societari. La tercera sessió s’impartirà el dijous dia 16 tractant el règim econòmic i comptable i el dia 21 s’analitzarà el règim fiscal. Les dues darreres sessions tindran lloc el 28 i 30 de setembre, respectivament i es parlarà del finançament de les cooperatives i de la nova tramitació electrònica del Registre General de Cooperatives de Catalunya.

Les sessions es realitzaran, de 17 a 20 h, i es faran en línia per garantir les mesures de seguretat de la Covid19. L’equip professional que impartirà la formació està format per sòcies treballadores de Col·lectiu Ronda, una cooperativa amb 45 anys de trajectòria, que acompanya a cooperatives, fundacions i organitzacions sense ànim de lucre en l’àmbit laboral, comptable, fiscal, econòmic i de consultoria.

La participació a aquest itinerari formatiu és gratuït, però és necessària la inscripció prèvia. Per fer-ho cal accedir a aquest enllaç.

Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són espais de trobada i serveis de referència al territori per fomentar l’economia social, solidària i cooperativa, en el marc del Programa d’Economia Social promogut pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: