Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agrícola de Llorenç inicia una campanya de la verema que s'espera de gran qualitat

Es preveu que la verema s'allargui al voltant d'un mes

Aquesta setmana, l’Agrícola de Llorenç del Penedès ha iniciat la campanya de la verema 2021 amb una previsió inicial molt positiva Aquesta setmana, l’Agrícola de Llorenç del Penedès ha iniciat la campanya de la verema 2021 amb una previsió inicial molt positiva L'AGRÍCOLA DE LLORENÇ
Economia i negocis Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Agost 2021 17:44

Aquesta setmana, l’Agrícola de Llorenç del Penedès ha iniciat la campanya de la verema 2021 amb una previsió inicial molt positiva. Es preveu una campanya amb un important baixada de producció, a causa de la baixa pluviometria dels darrers mesos que ha causat una important sequera a les vinyes, però els raïms són d’una gran qualitat i un estat sanitari perfecte a causa precisament, d’aquesta manca de pluges. Pel que fa als nivells d’acidesa i sucre són molt bons també.

La campanya ha començat amb la collita del macabeu i, seguidament, les vinyes de xarel·lo, la varietat principal que es cull a Llorenç i que està en un estat sanitari perfecte i òptim de maduresa. La tercera varietat en volum, la parellada, es començarà a collir en unes setmanes.

La Cooperativa ha llogat el servei de dues màquines recolectores per collir tota la superfície de vinya emparrada, i la resta, les vinyes més velles, es recollirà a mà.

Es preveu que la campanya de la verema s’allargui al voltant d’un mes durant el qual, es demana als clients de l’Agrobotiga que no aparquin davant de les tolves de recepció del raïm i deixin espai suficient per a maniobrar els tractors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: