Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif i el Port de Tarragona coordinaran la gestió del tràfic de mercaderies al complex ferroportuari

El protocol preveu crear un Centre de Gestió per organitzar el tràfic de mercaderies a la infraestructura

Imatge del moment en què Adif i el Port de Tarragona signen el protocol de gestió de mercaderies en el complex ferroportuari de la ciutat de Tarragona Imatge del moment en què Adif i el Port de Tarragona signen el protocol de gestió de mercaderies en el complex ferroportuari de la ciutat de Tarragona ADIF
Economia i negocis ACN
Divendres, 04 Juny 2021 06:49

Adif i l'Autoritat Portuària de Tarragona posaran en marxa un Centre de Gestió Ferroportuària per coordinar el tràfic ferroviari de mercaderies a la infraestructura. Els dos organismes han aprovat un protocol específic per a la planificació i cogestió efectiva d'aquestes operacions. Així, s'establiran relacions de comunicació transparent entre les dues entitats així com un canal únic per operar.

En aquesta línia, el protocol buscarà optimitzar les capacitats ferroviàries, així com la seva eficiència. També preveu un observatori del tràfic que comptarà amb dades fiables i interessants per al sector. Es tracta del primer acord d'aquests característiques que s'ha signat a l'estat espanyol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: