Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port Tarragona realitza l'operativa d’embarcament de set peces de Project Cargo amb destinació Bèlgica

El procediment de càrrega és de gran complexitat i ha tingut una duració de tres dies

Schwartz-Hautmont ha estat l’empresa encarregada del muntatge de l’estructura i  Bergé Marítima l’empresa estibadora que s’ha encarregat de l’operativa Schwartz-Hautmont ha estat l’empresa encarregada del muntatge de l’estructura i Bergé Marítima l’empresa estibadora que s’ha encarregat de l’operativa PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Mai 2021 07:43

Aquesta setmana s’està realitzant l’operativa d’embarcament per a l’exportació de set mòduls per a la indústria química amb destinació el Port d’Anvers, Bèlgica. La construcció realitzada per Schwartz-Hautmont ha utilitzat les instal·lacions del moll de Lleida per realitzar aquesta complexa operativa.

L’operativa s’està duent a terme en tres jornades diferents degut a la seva gran complexitat. Durant la primera jornada s’hi van carregar alguns dels elements auxiliars, durant la segona jornada es va dur a terme el gruix de l’operativa amb les peces més importants i durant la tercera jornada ha servit per concloure l’operativa amb els elements restants.

Aquest projecte de planta petroquímica ha estat construïda de forma modular per ser transportats a Bèlgica per mar. La planta consta de set mòduls de 1600 tones i mesura 100 metres d'alçada. A les instal·lacions del Port de Tarragona es realitza el muntatge final de tots els elements fabricats pels diferents tallers i col·laboradors del projecte, en total hi han participat 18 empreses i més de 200 treballadors.

Liderat per Schwartz-Hautmont hi han col·laborat també diferents empreses com Comersa, Teyco, Aitub, Elevarent, Gruas Rigar, Comersa, Proalba i OCA. Schwartz-Hautmont és encarregada del muntatge i gestió d’aquests projectes dins del recinte portuari tarragoní, ja que compta amb una extensa experiència en el sector de la construcció d’estructures metàl·liques que requereixen una alta especialització.

L’empresa estibadora encarregada d’aquesta operativa ha estat Bergé Marítima. Per a la maniobra i els moviments de trasllat al costat del vaixell, s'han utilitzat diferents equips propulsats d’alta precisió com un Transport Modular Autopropulsat (SPMT) de 4a generació i que compta 24 eixos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: